Свідома клієнтка

Як зробити так, щоб тональний крем не відбивався на телефоні та одязі

Як зробити так, щоб тональний крем не відбивався на телефоні та одязі

Як зробити так, щоб тональний крем не відбивався на телефоні або одязі людини, яка нас обняла? Навіть якщо хочеться лишити слід в житті коханого, котрий він не зможе стерти :)

На ринку є велика кількість спреїв, що фіксують макіяж, однак не поспішайте витрачати на них кошти, поки не спробуєте цей лайфхак, який буде коштувати вам приблизно 0 гривень.

Вам знадобиться пляшка з розпилювачем та... звичайна вода. Все просто, після нанесення тонального крему потрібно розпилити на нього воду та почекати доки обличчя висохне і продовжити макіяж, чим тонше розпилювач у пляшки, тим краще. Пробуйте і нехай комір вашої куртки лишиться чистим.

Також ця пляшечка може згодитись вам, якщо шкірі недостатньо зволоження, спробуйте зволожити шкіру водою перед нанесенням сироватки або крему і можливо тонер вам не знадобиться.

Або можна пройтись по покриттю чистою стороною вологого спонжа, це зробить його менш щільним, дуже природнім і зафіксує.

В мене тональний крем Ingrid Cosmetics Mineral Silk & Lift, який я хочу ще раз похвалити: він не підкреслює зморшки та пори, добре маскує почервоніння та купероз і в мене він тримається весь день, якщо я не наношу додаткові засоби догляду, а тільки легкий крем під нього. Кількість та жирність засобів, які ми наносимо під тональний крем має залежати від типу шкіри, тональний крем це вже крем і для жирної та нормальної шкіри цілком може бути достатньо сироватки, а для сухої легкого зволожувального крему.

29 відтінок крему добре підходить під нейтральний тон шкіри, він не рожевий і не жовтий, з моєю шкірою він зливається один в один. Він не надто густий і легко розподіляється, на сьогодні це найкращий класичний тональний крем з усіх, що я пробувала.

Вітаю зі святом любові. Хай щастить ❤️

Як зробити так, щоб тональний крем не відбивався на телефоні та одязі