saybeautyk

Коричнева підводка за три копійки

У мене вже є одна коричнева підводка від Glambee ➡️ https://club.makeup.com.ua/post/15963/ , яку я люблю і вона чудова, але виглядає на очах як чорна.

Тому я хотіла максимально коричневу підводку, яка б виглядала мʼяко і ненавʼязливо.

Конкретно цю побачила випадково, вагалась, чи треба брати, але потім на декоративку була акція 1+1=3 і я взяла її разом з жовтим олівцем (який вже півроку лежить, бо я не знаю, куди його використовувати🤡).

А тепер давайте детальніше про LCF Love moments brown eyeliner⬇️

Фланкончик обʼємом 4,5 мл.

Має аплікатор - він твердий, середньої тонкості (прям дуже тоненьку стрілку ним намалювати важко). Повіко не дряпає (як наприклад у Maxi colour), але мені все одно не подобається.

Я в принципі не люблю підводки такого формату, а коли ще ось такий пензель - це просто 🤦‍♀️ вважаю, що їх потрібно вже заборонити! Ну чому виробники не роблять зручний тоненький ворс?

Колір підводки - насичений, нейтральний коричневий. Мені дуже подобається) він ідеально відкриває погляд і помʼякшує його, особливо в поєднанні з коричневою тушшю це 🔥

В носці підводка теж себе гарно показала - вона не викликає подразнення, дуже легко змивається і поправляється, при цьому протягом дня тримається прекрасно: не тріскається, не осипається, не відпечатується.

Фініш - матовий.

Загалом мені в цій підводці сподобалось все, окрім пензля. Якщо шукаєте бюджетну коричневу підводку і вмієте користуватись такими аплікаторами - цей варіант для вас. Я поки не планую купувати якусь іншу, бо ця цілком годна.

Дякую за увагу 🧸