MAXIMOVA🌷

Натуральний ензимний скраб для обличчя Eveline Cosmetics Beauty & Glow Peel It Baby

Натуральний ензимний скраб для обличчя Eveline Cosmetics Beauty & Glow Peel It Baby

У мене є ензимний пілінг від Eveline з ананасом, який залишив приємні враження, це певне і спонукало взяти з полички і скраб Eviline.

Враження він залишив неоднозначні. Проте періодично рука до нього тягнеться і використала я вже пів тюбика.

Виробник заявляє, що це натуральний скраб, але коли я у складі на другому місці побачила спирт - насторожилась. Погугливши знайшла інформацію, що вказаний цетеариловий спирт це суміш цетилового та стеарилового спиртів. Компонент натурального походження, виробляється з масла кокосового горіха. Використовується як емолент, розчинник, емульгатор, згущувач і структурна основа для інших інгредієнтів в косметичному засобі.Позитивно впливає на стан шкіри, допомагає їй протистояти шкідливому впливу навколишнього середовища. Такий опис мене заспокоїв.

Також в складі багато інгредієнтів рослинного походження. Формула з папаїном, бромелаїном, екстрактом полуниці, пробіотиками, рисом, волоським горіхом та іншими компонентами, що звучить непогано😊

Натуральний ензимний скраб для обличчя Eveline Cosmetics Beauty & Glow Peel It Baby

Дуже незвична як для ензимного засобу. Згадайте стан вершкового масла, яке залишили на цілий день на столі при кімнатній температурі - от щось подібне мені нагадує цей скраб. Плюс в ньому є абразивні частинки. Аромат солодкуватий дуже приємний.

Наношу на обличчя досить товстим шаром, не масую, щоб абразивні частини не працювали як механічний скраб. І залишаю на хвилин 15 як маску.

Мені подобається, що маса не застигає на обличчі. Діє як від поживний крем.

Не помічала на своїй шкірі ексфоліюючої дії, дивлячись по стану пор не було заявленого усунення глибоких й поверхневих забруднень.

Змиваю просто водою, треба трохи постаратись, щоб добре очистити шкіру від залишків маски. Ефект який бачу: шкіра зволожується, стає гладенька , пружна та сяє.

  • як скраб я б не використовувала цей засіб (відмовилась від механічних скрабів)
  • як ензимний пілінг засіб на моїй комбінованій шкірі не працює
  • в якості маски сподобався але без супер ефекту
  • особливо не вразив тому повторювати не буду