Juli Butik

Відновлювальна маска для волосся з протеїнами пшениці й вітаміном E Melica Organic Regenerative Hair

Відновлювальна маска для волосся з протеїнами пшениці й вітаміном E Melica Organic Regenerative Hair
Відновлювальна маска для волосся з протеїнами пшениці й вітаміном E Melica Organic Regenerative Hair

Перше що зустрічає при знайомстві з цієї маскою, це її неймовірний запах. Вона пахне травами з нотками лаванди. Чому лаванда сама не розумію, в складі її немає, напевно ароматизатор такий.

Вона густа, та при нанесенні добре розприділяється по пасмах так як має дуже ніжну консистенцію.

Витримую її на волосі хвилин 20. Користуюсь один раз на тиждень.

Масочка добре зволожує пасма, вони стають гладенькі та доглянуті, не пушаться. Добре зволожує мої сухі кінчики. Волосся швидко не брудниться після неї, виглядає свіжим тривалий час.

Мені вона сподобалась.

Також вона достатньо економна в використанні ♥

Відновлювальна маска для волосся з протеїнами пшениці й вітаміном E Melica Organic Regenerative Hair

Aqua - розчинник (Цілком безпечно)

Cetearyl Alcohol - суміш цетилового та стеарилового спиртів. Розчинний у жирах, практично не розчинний у воді. Структуроутворювач та емолент в емульсіях (пом'якшувач). У косметиці також використовується як розчинник, емульгатор, загусник, структурна основа для інших інгредієнтів. Зменшує кількість піни, що утворюється, або повністю запобігають її появі. Виробляється синтетичним шляхом, а також з кокосової та пальмової олії. Активний інгредієнт у протимікробних препаратах. (Цілком безпечно)

Glycerin - основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження. Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Додають у косметичні засоби частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (понад 30%) - висушує, а також має антисептичну дію. Гліцерин – це відновлючий шкіру компонент, тобто це речовина, яка природним чином міститься в шкірі, допомагаючи встановити нормальний баланс і зволоження. (Цілком безпечно)

Behentrimonium Chloride - БЕГЕНТРИМОНІУМ ХЛОРИД - четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів та засобів додаткового догляду за волоссям. Адсорбується на волоссі, не залишаючи видимої плівки, має чудову кондиціонуючу дію. Як активна речовина рекомендується для догляду за пошкодженим волоссям і волоссям, що важко піддається укладання, значно покращує їх стан. Вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище, і підозрюється, що він викликає подразнення шкіри та очей. Є антистатиком і консервантом, а також емульгатором. (Середня безпека)

Cetrimonium Chloride - ЦЕТИЛТРИМЕТИЛАМОНІЙ ХЛОРИД – четвертинна амонійна сіль. Використовується як катіонне ПАР, емульгатор, консервант, антимікробна добавка, антистатик. Входить до складу кондиціювання шампунів, ополіскувачів, барвників для волосся. Застосовується для виробництва дезінфікуючих засобів та шкірних антисептиків. Група експертів переглянула наявні наукові дані та дійшла висновку, що хлорид центримонію безпечний для використання в продуктах, що змиваються, і залишають на продуктах до 0,25%. (Середня безпека)

Methoxy PEG/PPG-7/3 Aminopropyl Dimethicone - є силіконовим полімером. Засіб для кондиціонування на силіконовій основі для покращення стану та об’єму волосся. Використовується як кондиціонуючий засіб для шампунів і ополіскувачів для волосся. Він сильно впливає на білки волосся та шкіри та самоемульгується у водних системах. Не має ефекту накопичення та підходить для прозорих рецептур. (Допустимо)

Olea Europaea (Olive) Fruit-Oil - Оливкова олія відрізняється високим вмістом гліцеридів ненасиченої олеїнової кислоти (близько 80%) та низьким вмістом гліцеридів лінолевої кислоти (близько 7%) та гліцеридів насичених кислот (близько 10%), вітаміни А, О, Е, мононенасичені жири. (Цілком безпечно)

Tocopherol - ВІТАМІН Е. Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. Є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар'єру людини, необхідний для утримання стабільності клітинних мембран, бере участь у процесах контролю структури та функціонування ліпопротеїнів. (Цілком безпечно)

Stearamidopropyl Dimethylamine - Стеарамідопропілдиметиламін — це катіонна поверхнево-активна речовина, яка використовується як замінник силіконів у продуктах догляду за волоссям. Він досить легко поєднується з волоссям (негативно зарядженим), утворюючи гладку плівку, але при цьому не закриває, як силікон. Він прилипає до поверхні тканини, щоб зменшити наявну статичну електрику. Це кондиціонер для волосся, який перетворюється на четвертинний амоній у кислому середовищі. Враховуючи неекологічний процес виробництва, інгредієнт не дозволений у Франції, але в Німеччині Так (BDIH). (Допустимо)

Hydrolyzed Wheat Protein - Невеликі фрагменти нетваринного білка, відомі як фітопептіди, які отримані з пшениці і містять глютен. Це може також згадуватися як крохмаль пшениці. Засоби по догляду за шкірою і косметика, що містять гідролізовані білки пшениці, можуть викликати рідкісні алергічні реакції у людей з чутливістю пшениці до їжі. (Цілком безпечно)

Olea Europaea (Olive) Extract - Оливковий екстракт високий вміст олеїнової кислоти робить його захисним і зволожуючим, а також має відновлювальні властивості для шкіри. (Цілком безпечно)

Panthenol - має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію. Застосовується у всіх косметичних рецептурах: у сонцезахисних засобах, у засобах для догляду за шкірою та волоссям, дитячій косметиці та засобах для гоління. (Цілком безпечно)

Parfum - парфумування (Середня безпека)

Tocopheryl Acetate - ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою. Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. (Безпечно)

Methylchloroisothiazolinone - суміш консервантів, нетоксичні антибактеріальні компоненти, які мають широкий спектр протимікробної дії щодо грам-негативних і грампозитивних бактерій грибків дріжджів. У косметиці широко використовуються як консерванти в препаратах для волосся, для душу та ванни, у засобах для догляду за шкірою. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 як консервант дозволено до використання у максимально допустимій концентрації 0,0015% для суміші щодо 3:1. Метилізотіазолінон є широко використовуваним консервантом; асоціюється з алергічними реакціями. Лабораторні дослідження клітин головного мозку ссавців також показують, що метилізотіазолінон може бути нейротоксичним. (Середня безпека)

Methylisothiazolinone - консервант широкого спектра дії проти бактерій менш активний проти грибів. Відповідно до Регламенту ЄС 1223\2009 та ТР ТС 009/2011 як консервант дозволено до використання у максимально допустимій концентрації 2,5%. Дозволений у США. Використовується у всіх видах піномиючої продукції, емульсіях, лосьйонах, вологих серветках. Метилізотіазолінон є широко використовуваним консервантом; асоціюється з алергічними реакціями. Лабораторні дослідження клітин головного мозку ссавців також показують, що метилізотіазолінон може бути нейротоксичним. (Середня безпека)

Citric Acid - ЛИМОННА КИСЛОТА широко поширена у природі, отримують із природних рослинних джерел (лимон, брусниця та інших.) чи ферментацією з цукру. Використовується в косметичних препаратах як консервант, розріджувач, модифікатор рН, піногасник, хелатуючий агент. (Цілком безпечно)