Missmili

Один з найкращих засобів для демакіяжу

Один з найкращих засобів для демакіяжу

Що ж таке міцелярна вода,а саме міцели?

Міцели-це поверхнево-активні речовини які розчиняються у воді і жирах,молекула міцели має властивість притягувати забруднення як магніт,тим самим очищаючи нашу шкіру від косметики та себуму.

Чи варто вмиватися після міцелярки?

На це питання багато суперечок,я ж віддаю перевагу вмиванню після міцелярки,бо як не крути,а залишки косметики чи тієї самої міцелярки можуть залишатися на шкірі,а якщо шкіра проблемна то це може провокувати додаткові висипи.

Один з найкращих засобів для демакіяжу

Взагалі я ніколи не була любителем міцелярок,те що я пробувала мені не сподобалось,після використання відчувала печіння в очах,покрасніння,щоб нормально стерти косметику потрібно було терти шкіру,а це викликало безліч подразнень і неприємних відчуттів,тому довгі роки користувалася тільки гідрофільною олійкою..до цього моменту)

На міцелярку від bioderma було стільки позитивних відгуків що я вирішила дати ще один шанс міцелярній воді у своєму догляді і не пошкодувала ні на хвилину!

На пробу взяла мініатюру в розмірі 100 мл

Ціна варіюється від 150 до 250 грн(аигідніше брати великий розмір)

Пляшечка дуже компактна,є захисне кільце,такий формат зручний і для знайомства з продуктом і для подорожей

Склад:

WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.

У користуванні міцелярка мега приємна,вона не має запаху,розхід в неї не великий,косметику знімає на раз-два,при цьому до шкіри дуже делікатна і мʼяка,не потрібно більше терти очі щоб зняти туш,міцелярка від Bioderma це зробить швидко,якісно і буквально за декілька рухів.

Вона абсолютно не пече очі і не подразнює шкіру,відчуття сухості чи стянутості відсутнє.

Знаєте,буває,що ввечері зняв косметику і наче все нормально і чисто ,а на ранок під очима залишки туші,наче і не вмивався,от від цієї міцелярки такого немає,вона з першого разу ідеально очищає обличчя.

На суперстійкій косметиці,чи водостійкій,її не тестувала,а от зі звичайним повсякденим макіяжем вона справляється суперські.

Моя шкіра доволі проблемна,з використанням Bioderma стан шкіри не погішився,як на мене навіть покращився,пори стали чистіше і зменшилась к-сть чорних точок,на хвилиночку,користуюсь нею всього два тижні)

Шкіра після неї ідеально очищена,матова і мʼяка

Якщо ви в пошуках хорошої,якісної і делікатної міцелярки-то щиро рекомендую від Bioderma-це дійсно крутий засіб який повторю ще не раз!