Естетичне задоволення від CHI.
Опис продуктів + відео результату!
Бренд професійної косметики для волосся CHI заснований в 1986 році Американським косметологом Фаруком Шехом. Особливістю косметичних виробів є те, що в якості основного інгредієнта для всієї косметики виступає натуральний гідролізований шовк, одержаний з кокона метелика шовкопряда. Шовк робить локони неймовірно блискучими і чудово зберігає вологу всередині волосся. Підлаштовуючись на молекулярному рівні у структуру волосся, він реконструює її саме в тому місці, де вона була порушена. Ну що ж, звучить привабливо? Чи не так?
Тепер давайте розберемось на основі власного досвіду.
- Шампунь для пошкодженого волосся CHI Deep Brilliance.
Що обіцяє виробник?
🟢 Вітамін Е, пантенол та гідролізований шовк пом'якшують та зволожують;
🟢 Оливкова олія інтенсивно живить волосся;
🟢 Олія лаванди надає сяйва;
🟢 Кокосова олія насичує волосся;
🟢 Вітамінами і жирними кислотами, роблячи його м'яким і блискучим;
🟢 Натуральні рослинні екстракти нормалізують гідробаланс, надають відновлюючу дію.
Про шампунь:
Шампунь має середню консистенцію, приємний аромат і гарно піниться. Відповідно і розхід дуже економічний. Обʼєму 500 мл вистачить мені ой як надовго.
Моє враження:
✅ Шампунь гарно очищує і зволожує волосся (відчувається наявність олій у складі), для освітленого волосся в самий раз, він ніби «живить» його.
✅ Робить волосся візуально гладкішим, навіть без бальзаму не заплутує його.
❌ Для жирного типу волосся може прискорювати забруднення.
У мене жирний тип, тому я чергую його з пілінгами та кератолітичним шампунем. Результат мене цілком влаштовує.
2. Відновлюючий комплекс для волосся CHI Silk Infusion
Що обіцяє виробник?
🟢 Комплекс містить протеїни шовку, пшениці, сої та кукурудзи, які зміцнюють структуру волосся.
🟢 Зволожує волосся, обволікає невагомою захисною плівкою, що утримує вологу та нейтралізує негативний вплив зовнішніх факторів.
Про засіб:
Має олійну консистенцію, розхід ну дуууже економічний, аромат приємний. Наношу на вимите, вологе волосся перед розчісуванням.
Моє враження:
✅ Ідеально розплутує волосся;
✅ Робить його гладким і ніжним на дотик (і дійсно ніби покриває захисною плівкою);
✅ Не обтяжує волосся.
3. Олія чорного кмину CHI Luxury Black Seed Oil
Що обіцяє виробник?
🟢 Олія благотворно впливає на пошкоджене волосся, відновлює і згладжує його;
🟢 Інтенсивно зволожує кутикулу, згладжує її, обволікаючи волосся захисною плівкою для неймовірного блиску.
Про засіб:
Аромат ніжний, засіб максимально економічний, я беру одну краплинку і розподіляю по сухому волоссю.
Моє враження:
✅ Робить волосся гладким і рівним;
✅ Забирає "пушистість";
✅ Надає блиску;
✅ Не обтяжує.
Висновок:
Не знаю як там на рахунок відновлення пошкодженого волосся, але продукти роблять освітлене волосся більш привабливим за це я і люблю Chi! ❤️
Результат засобів на відео 🥰
Коментарі (0)