V R O D L Y V A

HAIRWAVE Silver Tone #testmakeupclub

HAIRWAVE Silver Tone #testmakeupclub

Привіт Makeupclub 🖤

Нарешті вирішила поділитися враженнями та своїм результатом через місяць використання лінійки Silver Tone.

Після не зовсім вдалого фарбування 😅 (результат тут https://club.makeup.com.ua/post/26099/ ) Makeup швидко підключився і підігнав мені на затест ці продукти, як ніколи до речі 😁 А я як відповідальний тестувальник користувалася ними майже щодня. І зліпила для вас розгорнутий відгук 🤗

Мій спосіб використання. Голову мила через день. Маску та бальзам чергувала. Наносила ці засоби на вичавлене від вологи волосся, наприкінці закріплювала щоразу кондиціонером (схема 1. шампунь-маска-кондиціонер, схема 2. шампунь-бальзам-кондиціонер). Бальзам та маску витримувала на волоссі по 10 хв, кондиціонер 5 хв.

HAIRWAVE Silver Tone #testmakeupclub
HAIRWAVE Silver Tone #testmakeupclub

Призначення: захист кольору волосся, освітлення, очищення.

Об `єм: 250 мл.

Формула підходить для світлого та освітленого волосся.

Шампунь нормально очищує. Коли вдруге мила голову, то вже спостерігала очищення до скрипу. До порівняння - до цього я користувалася шампунем для холодних відтінків волосся Estel Curex Color Intense Чистий колір, так він завжди залишав фіолетовий наліт на моїй шкірі голови.

Аромат шампуню мені не подобається. Хотілося якнайшвидше закінчити процедуру, щоб більше не відчувати цей запах. Особисто для мене він смерділ поношеними шкарпетками. І так пахне вся лінійка.

Волосся та шкіру голови не сушив.

Шампунька добре піниться, але не економний у використанні.

Що стосується вирівнювання тону волосся і нейтралізації жовтизни - я описуватиму результат всієї лінійки, так як я не використовувала продукти один від одного окремо.

Призначення: відновлення, захист кольору волосся, освітлення, пом'якшення.

Об `єм: 275 мл.

Консинсценція ніжна. Бальзамчик добре розподіляється по волоссю, не погано зволожує та живить, маска ж насичувала вологою краще. Але в цілому волосся після укладання блищало і доглянуто виглядало.

Особливого результату на шкірі голови не помітила, але волосся стало менше випадати, ніж раніше (хоча не впевнена, що це пов'язано з цими продуктами).

Призначення: захист кольору волосся.

Об `єм: 450 мл.

Дуже густа консистенція. Маска наносилася на волосся так, ніби мус - погано.

Доводилося гарненько клацати руками, щоб ретельно її розподіляти. І це головний її мінус, тому що я не люблю витрачати багато часу на душ.

Але в результаті мені сподобалася маска. Чудово живить волосся, робить їх більш пружним та гладеньким. Вже на момент миття відчувається гарне зволоження.

Волосся розчісувалося без проблем і стало слухняним. Після укладання красиво блищали.

Призначення: захист кольору волосся, пом'якшення.

Об `єм: 250 мл.

Приємна ніжна кремова текстура, добре розподіляється.

Відмінно закріплює попередній догляд. Волосся після нього ніби у захисті перебувають. Добре розсипаються, м'які, легко розчісуються, добре піддаються укладанню. Супер 💜

  • Шампунь не економний.
  • Бальзам недостатньо зволожує волосся. Це, мабуть, той продукт, який я не вибрала б у подальшому. Взяла б маску.
  • Маска важко розподіляється по волоссю.
  • У всіх продуктів відштовхуючий запах. І він тримається на волоссі ще довго.
  • Продукти фарбують нігті та зону навколо них. Синий відтінок тримається ще добу, навіть коли мию руки часто. Я пробувала носити крем для рук перед миттям, але це не допомагало. Мій манікюр залишався із синім пігментом.

Коріння спеціально не тонувала, щоб на власні очі порівняти як фарба виглядає на контрасті з моїм рідним кольором волосся.

Вважаю, що лінійка Silver Tone зі своїм головним завданням впоралася на відмінно 💜

Жовтизну нейралізувала, додала холодний відтінок і завдяки цьому мені стало приємніше сприймати себе. Відтінок волосся став цікавішим, як для мене. Волосся залишилося у високій якості, зволожене і м'яке.

Дякую Makeup-чік 🖤