NOVELLISTA Vanilla Club: хто ж голов ний на цій вечірці?
Якщо ви думаєте, що я використала його до дна, то ви помиляєтесь. Таким пробник до мене і прийшов. При замовлені наборів Rituals в мене була можливість замовити набір пробників за дуже бюджетну ціну. Він був одним з них, але зі зламаною кришкою, тому протік і це все, що залишилось. Але на пробу мені вистачило.
NOVELLISTA - це молодий бренд нішевої парфумерії, заявивший про себе у 2020 році. Аромати, яких налічується 15, створкені з парфумером Jean-Michel Santorini.
Парфум розлився в дорозі на цю картонную "упаковку" і ви просто не уявляєте, на скільки сильним та насиченим був аромат. Я відчувала лише гвоздику. Пряну, терпку гвоздику. Де б він не лежав, пахло усе приміщення.
Через пару тижнів я почала відчувати ще якісь пряності. Або він почав вивітрюватися, або я принюхуватися. Це були якісь деревні ноти, наче свіжої кори.
Початкова нота: табак, сухофрукти, гвоздика
Нота серця: ваніль, боби тонка, какао
Кінцева нота: мед, бензоїн, лабданум
Аромат я брала з надією почути ваніль, проте за цією пряністю та гвоздикою її взагалі не чутно. Вже через тиждень, коли аромат майже вивітрився, вирішила знов його розсмакувати. Приснувши на себе одразу відчуваю різкий запах лабданума, який ріже мої рецептори. Лише хвилин через десять можна відчути, як пряність та гвоздика повертаються і займають головне місце.
То де ж ваніль? Ледь вловимою я відчуваю її на картоні. Через тиждень, коли пряність та різкість зникла, ця крихітка дає про себе знати. Її статус підкріплює мед, так само ледь вловимий солодкий та терпкий.
Я не засмучена вибором цього пробнику, бо мені було цікаво. І не засмучена тим, що він пролився, бо користуватися ним я б точно не стала. Його собівартість вийшла в 52грн, а я втамувала цікавість.
Деякі пишуть, що чей аромат схожий на Tobacco Vanille від Tom Ford, не знаю як вони пахнуть, проте можливо комусь буле цікаво. За стійкість теж не можу ручатися, бо для мене вони мега стійкі та гучні, досі до кінця не виветрились з картону який лежить на комоді.
Коментарі (0)