Кузя Ю-а

Відпочинок ніби в спа

Відпочинок ніби в спа

Останнім часом, я погано засипала і далеко не швидко. Купа думок, якась перевтома. У кожного свої тригери: війна, робота, сім'я, дітки.. Ми маємо право відчувати втому. Але не маємо права нічого з тим не робити. І тим більш, не думати про себе.

По рекомендації багатьох людей, я звернула увагу на кристалічний концентрат від українського бренда Bisheffect!

Аромат ялинково-лавандовий. Навіть процес створення ванни вже розслабляє! Аромат овиває усю квартиру 💙 А водичка набуває небесно голубого кольору 💙

Взагалі, процес прийняття ванни з цим засобом, нагадує похід у спа, чи бальнеотерапію в оздоровчому комплексі. Але відкриваєш очі, а ти - Вдома! Дуже класно, що такі засоби доступні не лише для бізнес покупців, а і кінцевого споживача.

В складі є магній. Напевно саме він робить так, що забуваєш про все. В прямому значенні. Релакс і зцілення. Навіть після першого разу. Але раджу повторювати курсом. А особливо в кінці важкого тижня. Це те, що доступно кожному в наш час.

Також, мушу додати, що в складі є олійки, які гарно зволожують шкіру. Тому, окрім зцілення внутрішнього світу відбувається й зцілення шкіри 💕

Особливості кристалічного концентрату для ванн «Антистрес» від Bisheffect:
- застосовується в бальнеології;
- має заспокійливу і гармонізувальну дію;
- знижує рівень втоми;
- нормалізує діяльність нервової системи;
- підтримує функціональність опорно-рухового апарату;
- насичує організм магнієм трансдермально;
- бореться з больовими відчуттями після фізичного навантаження.

Спосіб застосування: в ванну (на 100 л води), температурою 35-40 ° С, додати і розвести 100-150 мл кристалічного концентрату. Приймати ванну протягом 15-20 хв.

Я приймаю довше) бо мене не витягнути з того кайфу 😂

Відпочинок ніби в спа