Tamrikori

Найважливіше у нанесенні макіяжу - ЗНЯТТЯ МАКІЯЖУ.

Найважливіше у нанесенні макіяжу - ЗНЯТТЯ МАКІЯЖУ.

Сама тема пов'язана з доглядом що не є моєю компетенцією, адже я візажист, а не косметолог, і я до того ж бравий захисник того що кожен повинен писати експертно виключно зі своєї компетенції, аби не створювати багато не достовірної інформації в інтернеті, якої к слову, справді дуже багато.

Тому, я розповім лише ПРИНЦИП правильного зняття макіяжу, якщо вже я вчу вас його наносити. ТА ДОДАМ УЛЮБЛЕНІ БАНОЧКИ, бо як без цього)))

Зняття макіяжу та вмивання обличчя, це не одне й те саме, і одного продукту недостатньо. Ми помилково вважаємо, що вмивання знімає макіяж. Це не так. Щоб розчинити макіяж на хімічному рівні, потрібні інші інгредієнти у складі засобу, ніж ті що вмивають обличчя. Одним словом демакіяж та вмивання – це різні етапи догляду. Існує кілька видів засобів для ефективного зняття макіяжу – гель, пінка, гідрофільна олія.

А як же міццелярна вода, запитаєте ви? Відповідаю: не вважаю міццелярну воду продуктом достатньої ефективності зі зняттям макіяжу, особливо коли ми говоримо про макіяж зроблений професійними марками, такими як M.A.C, Bobbie Brown, SMASHBOX.

1 єтап.

Ми знімаємо макіяж засобом на якому написано: ДЕМАКІЯЖ.

Дуже важливо читати опис та призначення продукту, який ви самі собі, або вам підбирають у догляд. Звичайний засіб для вмивання обличчя, не впорається з хімічною тональною формулою, ( хоча існують комбіновані продукти) і на обличчі залишиться трохи макіяжу, навіть якщо фізично цього не буде помітно.

Мої улюблені засоби для демакіяжу.

2 єтап.

Після демакіяжу ми вмиваємо ОБЛИЧЧЯ, тим самим вимиваємо залишки засобу демакіяжу з обличчя, яке не повинно залишатися на шкірі та одночасно вмиваємося. Тільки після цих двох етапів: ВИ ЕФЕКТИВНО ЗМИЛИ МАКІЯЖ, І УМИЛИСЯ

3 єтап.

Ви впроваджуєте у свій догляд активи.

Активи - це концентровані речовини, що діють, та входять до складу засобу. Наприклад: гіалуронова сироватка з вітаміном С, де:

Засіб - гіалуронова сироватка.

Актив – Вітамін С.

Активи допомагають боротися з різними проблемами, активи є основою вашого догляду, адже саме вони нестимуть максимальну користь, і щось змінюватимуть.

Єдине що раджу, підбирати активи розумно тому що не всі активи товаришують один з одним, і неправильно підібраний актив може зашкодити.

4 этап.

В останньому етапі ми наносимо крем для обличчя, який закриває весь актив у шкірі, і несе якусь користь, зволоження, живлення, anti age і т.д. Перед макіяжем ми обов'язково наносимо крем, тому що макіяж буде лягати рівномірніше, плюс без крему шкірі буде зовсім не комфортно.

Сподіваюся ця стаття була корисною, і допоможе вашій шкірі почуватися набагато прекрасніше. Пишіть якщо є питання ❤️

Tamrikori
41
Підписники
0