Spodobaieva Maryna

Вологе сяйво

Вологе сяйво

2024 рік дивує нас, як би я не любила матові помади і олівці, але ми повернулися в 90-ті початок 2000-х, «Привіт сяйво» чи нарешті здоровий блиск. Короткий огляд продуктів для губ.

Catrice Power Full 5 Lip Care

10/10 чудовий бальзам для губ з приємною невагомою формулою для зволоження та живлення. Має легкий відтінок, ідеально підкреслить природний колір губ. У складі бальзаму екстракти огірка, кавуна, імбиру і ягід годжі. Прискорює загоєння мікротріщин, має приємний фруктовий аромат.

Вологе сяйво
Вологе сяйво
Вологе сяйво

7/10 бюджетний бальзам-тінт з формулою з УФ-фільтром. Не сильно вірю в захист. Бальзам зволожує, захищає має в складі масло ши, гіаулуронову кислоту і вітаміном Е. Дуже делікатний відтінок більш тепліший.

7/10 Помада для створення ефекту «вологих» губ. Дуже класна текстура желе, але тут дуже крупні блискітки, за цього оцінка меньше. Містить зволожувальні компоненти, не підкреслює лущення на губах. Але не памʼятаю відтінок.

8/10 помада блиск, дуже комфортна, має глянцевий фініш. Зволожуюча, не липка. Pupa нервово курить в стороні зі своїми блисками.

10/10 блиск-олія, яка ж вона приємна, глянцевий фініш. Формула блиску містить олію сквалану, малини та морошки, що забезпечить губам 12 годин зволоження. Має не липку текстуру. Порівнюю з Catrice Melting Kiss, трішки схожі по відтінку.