Strange Love

Maybelline Lifter Plump: Свотчі та огляд усіх відтінків

Maybelline Lifter Plump: Свотчі та огляд усіх відтінків

Останні тижні регулярно користуюсь своїм Maybelline New York Lifter Plump, компонуючи його з різноманітними олівцями. Плампер мені справді сподобався, тому я задумалася над покупкою ще кількох відтінків.

Проте спершу зробила якісні свотчі, щоб не купувати блиск всліпу знову. І, як виявилося, свотчі врятували мене від зайвих витрат. Чому? Поясню далі.

І так, мені вдалося протестувати 6 відтінків Maybelline New York Lifter Plump:


001 Blush Blaze - напіврозорий рожевий з дуже дрібним шиммером срібного кольору. Настільки дрібним, що його навіть не одразу помітно, лише на сонечку. Відтінок красивий, проте на губах буде майже непомітний.

002 Mauve Bite - коричнево-рожевий з золотим шиммером більшого діаметру, проте кількість блискіток в цьому відтінку значно менша, ніж у 001.

003 Pink Sting - більш холодний рожевий без шиммеру, наче менш сяюча та більш пігментована версія Blush Blaze.

004 Red Flag - червоний у тюбику, проте по факту такий же напівпрозорий, як і його брати. Все ж виглядатиме трішки яскравіше на губах та освіжатиме вигляд.

006 Peach Fever - як на мене, найменш вдалий відтінок лінійки. Рудий з домішками охри. Найбільш пінментований з усіх. Абсолютно провальний і дивний.

008 Hot Honey - відтінок неймовірної краси. Майже повністю прозорий жовтуватий блиск з шиммером фіолетового та золотого відтінку. Дуже красиве поєднання.


Затестивши всі відтінки, я зрозуміла, що майже всі вони виглядатимуть на губах одинаково (відтінки 001-003 так точно). Тепер залишається вибрати між 004 відтінком та 008. Вам який більше до вподоби?


До речі, ловіть сьогоднішнє комбо: Maybelline New York Lifter Plump 002 Mauve Bite та олівець Bless Beauty Lip's Focus Pencil 02 Nude Berry
.

Maybelline Lifter Plump: Свотчі та огляд усіх відтінків