Кремовий консилер від Catrice Camouflage у відтінку 010 Ivory
Я давно задивлялась на цей консилер, та врешті вирішила придбати. У мене достатньо рідких, та не було жодного у подібному більш щільному форматі, тому було дуже цікаво спробувати.
Від Catrice як раз вже закінчується рідка версія, доречі, гарний консилер, вартий уваги, мені він подобався.
Повертаємось до героя нашого посту.
Консилер, а взагалі доречніше йому б пасувала назва "коректор" у мене в самому світлому (якщо не помиляюсь) відтінку 010 Ivory. У мене світла шкіра і мені він підійшов, також буде актуальним для всіх блідо-лицих.
Пакування в принципі зручне: мініатюрна пластикова баночка дуже компактна. Кришка на ній відкручується.
Засіб всередині щільний, поверхність консилера тверда, проводячи пальцем не проминається. Від тепла шкіри він трохи тає і з легкістю набирається. Це можна робити і пальцем і пензликом, як зручно.
Вираженого запаху не має, тільки якщо принюхатись, тоді нагадує тональні, а так зовсім не відчувається.
Текстура приємна, достатньо щільна, не суха, кремова.
Цей засіб я купувала в більшій мірі для приховування недоліків (постане, пігменті плями, почервоніння) і з цим він справляється непогано, але є нюанси.
Наноситься і розподіляється він легко, і, якщо треба, то без проблем тушується, не застигає миттєво, та я б і не сказала, що у нього виражена фіксація.
Маскує досить гарно, добре перекриває почервоніння, але через деякий час можливо прийдеться поправляти, бо якщо рукою зачепити те місце, то шар може змазатися, а також він ніби вбирається і просвічує за моїми спостереженнями. Але якщо попрацювати з проблемною ділянкою, то виражені дефекти можна повністю приховати.
Наприклад на зонах, де треба прибрати плями від прищіків, чи пі гментні сліди, то він все перекриває і виглядає чудово, а от в зонах, де шкіра має сухість, то він її підкреслює і тоді може бути помітним. На фото це як раз видно. В такому випадку виділяється місце його нанесення, бо воно більш світле і помітне лущення шкіри. В такому разі додатково наношу рідкий консилер трохи темніший за тоном і вигляд мене влаштовує, бо тоді вже нічого в очі так не кидається.
Також заради цікавості наносила його під очі. Я читала, що багато хто скаржиться, що консилер зовсім не підходить для цього, сушить і т.д. На моє здивування консилер достатньо гарно себе повів і виглядав не гірше, ніж рідкі від Maybelline і цієї ж марки. Під очами його можна нанести більш невагомим і не щільним шаром. Він не обтяжує і не відчувається, фініш дає сатиновий, висвітлює, маскує, освіжає. Сухості я не відчула, все було комфортно. Через деякий час як і більшість консилерів він може трохи запасти в складочки, але якщо поправити, то все ок. Я б не сказала, що він підкреслює зморшки і додає віку, але все ж таки не планую його використовувати під очі, можливо у якихось певних випадках, бо надаю перевагу рідким, у яких є зволожуючі компоненти.
Цей консилер в принципі можна назвати універсальним, але як на мене, то все таки правильніше його називати коректором і використовувати точково для маскування недоліків. Він не ідеальний і спочатку викликав неоднозначні враження, але коли з ним попрацюєш і знайдеш підхід, як і чим наносити, де треба скомбінувати і т.д., то засіб гідний, щоб зайняти своє місце у косметичці.
Також хотілося б відмітити один важливий момент - консилер не окислюється і не жовтить.
Я не шкодую, що його придбала, періо дично користуюсь за потреби, але не кожен день.
Ps: на свотчах консилер вийшов трохи темніше, ніж є насправді, бо на вулиці пасмурно.
Коментарі (0)