𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Кремовий консилер від Catrice Camouflage у відтінку 010 Ivory

Кремовий консилер від Catrice Camouflage у відтінку 010 Ivory
Кремовий консилер від Catrice Camouflage у відтінку 010 Ivory
Кремовий консилер від Catrice Camouflage у відтінку 010 Ivory
Кремовий консилер від Catrice Camouflage у відтінку 010 Ivory

Я давно задивлялась на цей консилер, та врешті вирішила придбати. У мене достатньо рідких, та не було жодного у подібному більш щільному форматі, тому було дуже цікаво спробувати.

Від Catrice як раз вже закінчується рідка версія, доречі, гарний консилер, вартий уваги, мені він подобався.

Кремовий консилер від Catrice Camouflage у відтінку 010 Ivory

Повертаємось до героя нашого посту.

Консилер, а взагалі доречніше йому б пасувала назва "коректор" у мене в самому світлому (якщо не помиляюсь) відтінку 010 Ivory. У мене світла шкіра і мені він підійшов, також буде актуальним для всіх блідо-лицих.

Пакування в принципі зручне: мініатюрна пластикова баночка дуже компактна. Кришка на ній відкручується.

Засіб всередині щільний, поверхність консилера тверда, проводячи пальцем не проминається. Від тепла шкіри він трохи тає і з легкістю набирається. Це можна робити і пальцем і пензликом, як зручно.

Вираженого запаху не має, тільки якщо принюхатись, тоді нагадує тональні, а так зовсім не відчувається.

Текстура приємна, достатньо щільна, не суха, кремова.

Цей засіб я купувала в більшій мірі для приховування недоліків (постане, пігменті плями, почервоніння) і з цим він справляється непогано, але є нюанси.

Наноситься і розподіляється він легко, і, якщо треба, то без проблем тушується, не застигає миттєво, та я б і не сказала, що у нього виражена фіксація.

Маскує досить гарно, добре перекриває почервоніння, але через деякий час можливо прийдеться поправляти, бо якщо рукою зачепити те місце, то шар може змазатися, а також він ніби вбирається і просвічує за моїми спостереженнями. Але якщо попрацювати з проблемною ділянкою, то виражені дефекти можна повністю приховати.

Наприклад на зонах, де треба прибрати плями від прищіків, чи пігментні сліди, то він все перекриває і виглядає чудово, а от в зонах, де шкіра має сухість, то він її підкреслює і тоді може бути помітним. На фото це як раз видно. В такому випадку виділяється місце його нанесення, бо воно більш світле і помітне лущення шкіри. В такому разі додатково наношу рідкий консилер трохи темніший за тоном і вигляд мене влаштовує, бо тоді вже нічого в очі так не кидається.

Також заради цікавості наносила його під очі. Я читала, що багато хто скаржиться, що консилер зовсім не підходить для цього, сушить і т.д. На моє здивування консилер достатньо гарно себе повів і виглядав не гірше, ніж рідкі від Maybelline і цієї ж марки. Під очами його можна нанести більш невагомим і не щільним шаром. Він не обтяжує і не відчувається, фініш дає сатиновий, висвітлює, маскує, освіжає. Сухості я не відчула, все було комфортно. Через деякий час як і більшість консилерів він може трохи запасти в складочки, але якщо поправити, то все ок. Я б не сказала, що він підкреслює зморшки і додає віку, але все ж таки не планую його використовувати під очі, можливо у якихось певних випадках, бо надаю перевагу рідким, у яких є зволожуючі компоненти.

Цей консилер в принципі можна назвати універсальним, але як на мене, то все таки правильніше його називати коректором і використовувати точково для маскування недоліків. Він не ідеальний і спочатку викликав неоднозначні враження, але коли з ним попрацюєш і знайдеш підхід, як і чим наносити, де треба скомбінувати і т.д., то засіб гідний, щоб зайняти своє місце у косметичці.

Також хотілося б відмітити один важливий момент - консилер не окислюється і не жовтить.

Я не шкодую, що його придбала, періодично користуюсь за потреби, але не кожен день.

Ps: на свотчах консилер вийшов трохи темніше, ніж є насправді, бо на вулиці пасмурно.