Nata_Po

Огляд моєї осінньої косметички)

Огляд моєї осінньої косметички)

Листя за віконечком впевнено жовтіє, червоніє та помаранчовіє, температура знижується і хочеться побільше тепла і затишку) Першочергово думала написати допис про хайлайтер, чи рум'яна, чи огляд нової косметики, а потім усвідомила, що хочеться потеревенити та показати вам свою осінню косметичку. І за одно пропоную вам також надихнутись ідеєю та показати свої) окрім того, що це просто цікаво, можна знайти класні відтінки, чи нові продукти на осінь і не лише)

Що ж, поїхали)

Описуватиму все в тому ж порядку, в якому я роблю свій щоденний макіяж)

Пропоную хештег #осіннякосметичка

Я не використовую жодних праймерів для шкіри обличчя, тому моєю базою є щоденний ранковий догляд, який включає:

  • Сироватку з бджолиною отрутою від Benton, яка класно зволожує та заспокоює.
  • SPF 25 від CeraVe. Користуюсь ним з весни, якраз, коли сонечка небагато (https://club.makeup.com.ua/post/9646/)
  • Крем під очі з пептидами від українського бренду Luff. Він доволі легкої консистенції, але непогано зволожує. Під час регулярного використання вже більше ніж півтора місяці, мені на разі все подобається, хоча, можливо, на вечір на більш холодну пору року захочеться чогось трошки густішого і більш живильного.

Наступним етапом я наношу базу під тіні від Artdeco (https://club.makeup.com.ua/post/9990/) . І, вже в процесі фарбування для блискіток використовую базу від Nyx (https://club.makeup.com.ua/post/19426/).

Що один, що інший продукт дуже економні. Я вже не можу згадати, коли почала користуватись цією базою від Artdeco і вона все ще не завершилась, хоча ми до цього йдемо) З нею мої тіні не скатуються і тримаються цілий день, люблю)

Праймер від Nyx це спасіння, коли є бажання нанести будь-які блискітки, оскільки немає страху, що все буде під очима)

Обидва продукти - топ)

Після нанесення бази, якщо є потреба додаю кілька штрихів на брова олівчиком від Lamel. В мене рука до нього тягнеться, щоб скоріше завершити і викинути) Любові в мене не склалось

https://club.makeup.com.ua/post/19045/

Топовий топ усіх часів)

Постійно щоденно користуюсь цим гелем для брів) Він чудовий-прекрасний-найкращий) Фіксує все залізобетонно і максимально надовго. З такою банкою пройде 5 років і я далі в своїй косметичці 2028 року писатиму про цей продукт, бо на разі не уявляю, коли він завершиться)

Але, водночас мене дуже зацікавив гель-мило-віск від Lamel у шайбочці. Бачила багато оглядів та читала відгуки, що він також дуже класно фіксує. Тому думаю, що рано чи пізно його придбаю, бо це дуже зручний дорожній варіант)

Після оформлення брів я переходжу до макіяжу очей)

Так, як я вже не уявляю собі макіяж без тіней, і, знаючи мою любов до тіней, покажу вас свої новинки, які встигли зайняти місця фаворитів осені) Не складно побачити, що мене потягнуло на коричнево-натуральні відтінки і я нічого з цим не можу зробити) Іноді, якщо є під що, роблю нюдові рожеві мейки)

  • Selflove від Lamel у 402 відтінку. Спочатку я її не полюбила, а тепер використовую її дуже часто, а іноді і взагалі цілий тиждень щодня). Вона дуже бюджетна, маленька та базова (https://club.makeup.com.ua/post/18950/).
  • Моя дуже давно бажана палітра прохолодних відтінків від colourpop Stone coldfox/ Тут 25 відтінків, які рядами можна поділити на рожевуваті, нейтральні-тепло-холодно коричневі, та сіруваті. Вона прекрасна та максимально базова) Люблю)
  • Перша палетка від Too Faced, якій також скомпоновані максимально ходові відтінки від рожевих до коричневих) сьогодні нею робила spicy-latte макіяж) Це наче класичний латте, але я пішла трошки в рижинку та бронзовинку, наче гарбузове лате) Задоволена)

Маючи тонну палітр, коли мало часу і я максимально втомлена, бо не висипаюсь, немає ні сил, ні часу експериментувати, шукати 10 різних відтінків в різних палетках, щоб створити щось ВАУ. Тому такі нейтрально-коричнево-рожеві це просто ідеально. По суті кожна з цих палеток я максимально самостійною. У кожній чудові матові, які прекрасно тушуються. Є базовий світлий відтінок, є темні, є перехідні. Є дуже класні шимери, більш сатинові, металічні чи спаркли. Будь-яку беріть і не прогадаєте. Хоча, у порівнянні Lamel трошки поступається пігментацією, але зато вона максимально крута у тушовці і я ще жодного разу не наставила з нею плям, тож щиро рекомендую.

Як я вже казала, з брендом Колорпоп я познайомилась влітку і закохалась. Це чудовий бренд з класними палітрами, текстурами, стійкістю та різноплановістю. А ще, що мені дуже подобається - це їхні розміри. От в цій палетці 25 відтінків, а я очікувала, що вона буде мінімум в 2 рази більшою. Та і в цілому, більшість палеток картонні, доволі легкі і часто мають неймовірно гарне упакування, яке, як на мій смак додає окремого задоволення при користуванні.

Ще дуже давно я спробувала цю коричневу китайську гелеву підводку і користуюсь нею до сьогодні, постійно поповнюючи свої запаси. Її вистачає дуже надовго. Без проблем тримається впродовж дня, не викликає дискомфорту при контакті з очима і має насичений темно-коричневий (але не чорний) пігмент. Люблю роками)

І спеціально придбала собі тоненький пензлик саме для підводки там же ж. З цим набором процес створення стрілочок пришвидшився в рази)

Туш в мене це максимально факультативний продукт, оскільки я її наношу доволі рідко. Але всі останні рази, коли я її викоритовувала, то рука тягнулась саме до цієї від GlamBee. Неймовірно бюджетна, класно підкручує, подовжує та легко змивається, а до того ж ше і не осипається. Просто ідеальна)

Звісно від неї не потрібно очікувати гіперсуперпупервау ефекту, але мене вона влаштовує на всі 100%)

Після завершення етапу з очима, переходимо до кремової корекції, а саме до консилерів)

До початку осені цього року я навіть консилери використовувала раз на 100 років, але за рахунок хронічного недосипу тепер доводиться освіжати свій погляд)

І, я вже пробувала використовувати різні консилери під очі, але більшість усіх рідких підсують шкіру і при активній міміці значно зростає кількість зморшок саме за рахунок цієї штучної сухості, тому я повернулась до кремового консилеру від Catrice камуфляж у відтінку 010 https://club.makeup.com.ua/post/9773/.

Я його використовую виключно під очі і він абсолютно ніяк не підкреслює якісь зморшки чи складочки під очима. Шкіра не сохне і почуває себе максимально комфортно, тоді як на обличчі він мені не дуже подобається. До речі я маю ще і 020 відтінок, але зараз його вже практично не використовую хіба на зовнішній кутик, де ще шкіра трошки темніша і тримає засмагу)

Консилер від Lamel у 401 (https://club.makeup.com.ua/post/15142/) та Bell (https://club.makeup.com.ua/post/15516/) у 20 використовую на обличчі, якщо треба щось трокши підсвітити, замаскувати, тощо) обидва чудово виконують свою функцію) Під очима, на жаль підсушують, тому або краще зволоження до, або інші консилери.

В цілому усі представлені тут продукти класні, і можу спокійно рекомендувати)

Описувати кожен продукт у порядку нанесення

  • кремовий скульптор від LnPro (https://club.makeup.com.ua/post/16669/). Влітку я його використовувала рідше, а от зараз це мій обов'язковий ритуал. Чудовий, прекрасний і класно тушується, one love.
  • кремові рум'яна від Paese. Маю такий пильно рожевий, і більш яскравий рожевий. Рука тягнеться дуже саме до цього. Максимально зручний формат. Користуюсь ними вже 3 місяці десь і окрім того, що рефіл затиканий в об'ємі він не змінився. Чудовий.
  • кремовий хайлайтер від LnPro в першу чергу в 102 відтінку. Він більш тепленький і дуже мені сподобався. Наношу пальчиком, ним же ж і тушую. Чудовий)
  • Бронзер - велика палетка від Pupa. Вона до мене завдяки укрпошті доїхала просто розбитою абсолютно, наче нею грали у футбол. Але тако-сяко спробувалаїї відновити. Там було 2 відтінки, один скульптор, один бронзер. Ніяк відокремити їх не змогла, тому маю один великий рефіл бронзера і трошки рум'ян. Виглядає все дуже неестетично, ще й бронзерний рефіл замилюється, але викинути шкода, тому користуюсь ним. Дає приємний відтінок на обличчі. І рум'яна також класні.
  • Рум'яна від LnPro (https://club.makeup.com.ua/post/17255/). Якщо влітку мене більш тягнуло на рожевинку яскраву, ледь не барбі-пінк, то тепер частіше використовую персиковий та ягідний ) Маленькі, пігментовані, достатньо стійкі, чудові)
  • Хайлайтер від Lamel у 402 відтінку також більш теплий перламутровий відтінок

На свотчах на руці.

Зліва зверху вниз paese, lnpro sculptor, lnpro highlighter 102, lamel 402

правіше - Lnpro ягідний, персиковий

Серед пудр використовую:

  • Patricia Ledo 02 - якщо хочу трошки підрівняти тон
  • Персикова від eveline - якщо треба трошки зафіксувати консилер і забрати блиск (https://club.makeup.com.ua/post/19323/))

Обидві пудри хороші, дрібно помелені, не забивають пори та фактично не помітні на обличчі.

Від жирного блиску придбала собі ще ролер, про який гуде весь тікток та інстаграм. Крутезна штучка, яка за секунду прибирає весь блиск) Шкодую, що не прибала два, бо один кинула би в сумку)

  • гелевий олівчик від GlamBee у 201 відтінку. Просто жоден макіяж без нього не проходить. Стійкий, м'який та ідеального відтінку.
  • Матова помада відCatrice у 010 відтінку. Також мій масхев. Ідеальний відтінок, обожнюю https://club.makeup.com.ua/post/10592/. Максимально комфортна, невідчутна, не липка. Користуюсь вже півтора роки і куплю ще 10000 разів.
  • Матова помада від Maybelline у 170. Дуже гарний ягідний, але не вирвиоко відтінок. Залежно від макіяжу може бути більш святковою чи буденною. Але вона достатньо липка, тому завжди припудрюю.
  • Блиски Lifter Gloss у 05 та 20 відтінках (https://club.makeup.com.ua/post/20778/). Маю 6, але саме зараз найчастіше використовую саме ці)
  • Бальзамчик від Tink з полуницею https://club.makeup.com.ua/post/17341/. Приємно зволожує, солоденький, з гарним ароматом.
  • Тінт-бальзам від colour intense https://club.makeup.com.ua/post/14136/. Йому я оди співаю постійно. Класний)

На свотчах зліва направо:

glambee, catrice, maybelline 170, lifter gloss 05, lifter gloss 20, Tink, знизу горизонтально Colour intense.

Фух, оце я розписалась, аж встигла втомитись)

Дівчатка, дуже цікаво буде почитати про вашу осінню косметику, яку найчастіше використовуєте) Можливо якісь новинки чи відкриття :)