Тетяна Супронюк

Моя осіння косметичка

Моя осіння косметичка

В цому дописі зібрано те, до чого тягнеться рука, коли роблю макіяж. Продукти, які проявили себе з найкращої сторони, запали мені в душу та серце. Те, що я придбала б ще раз, і точно можу рекомендувати вам!

Хочу зазначити, що обов"язково до нанесення макіяжу потрібно добре зволожити шкіру обличчя. Тоді тон ляже добре, не завалиться в пори, а консилер не підкреслить зморшки.

Переходимо до цікавинок моєї косметички.

Ці продукти створюють природний тон, та маскують недоліки. Розтушовую їх пензликом теж від LAMEL - це скошений пензель для тону зі штучного ворсу. Він дуже зручний, м"яко розтушовує та не з"їдає продукт під час нанесення. Це прям знахідка, маю інші пензлі для тону. Але цей пензель найкращий! Якщо десь побачите, раджу придбати.

  • Компактна пудра для обличчя, придбана за порадою б"юті-експерта Тетяни Веласкес, це Bell Natural Beauty Powder. https://club.makeup.com.ua/post/17356/ Пудра має найдрібніший помол, м"яко лягає на шкіру та не підкреслює недоліки. Вона матує та фіксує макіяж на цілий день. Має дуже економний розхід.
  • Супер-пензель для пудри, справжній скарб, це пензель від Oriflame https://club.makeup.com.ua/post/13644/ Він з синтетичного ворсу, щільно набитий, має конусоподібну форму. Пензель добре набирає як пресовані, так і розсипчасті текстури. За рахунок своєї форми, швидко переносить пудру на лице. Добре миється, та не втрачає форму.

Тут знову продукти-бестселери від LAMEL - рум"яна LAMEL Make Up Cheek Colour New у різних відтінках. Вони стали улюбленими продуктами багатьох дівчат у клубі.

  • Відтінок 405 - Pink Blush (Рожевий рум"янець). Це рожевий барбі-відтінок, який добре освіжає лице. Для розтушовки використовую пензель для рум"ян Blush brush RT400 з набору Real Techniques Everyday Essentials Set By Sam & Ni https://club.makeup.com.ua/post/21169/ Пензель має форму факела, середньої набивки. Ідеальний пензель для рум"ян!
  • Відтінок 404 - Taupe. Холодний сіро-коричневий відтінок для правильного контурингу, універсальний. https://club.makeup.com.ua/post/16520/ Для контурингу використовую пензель для рум"ян від Oriflame. М"який, не щільно набитий. Він менший, ніж Real Techniques, тому дозволяє робити більш точні рухи. https://club.makeup.com.ua/post/13658/

Ці продукти добре пігментовані, легко набираються на пензель та передають насичений колір. При цьому мають економний розхід. Користуватися рум"янами потрібно обережно, щоб нанести помірну кількість продукту, бо легко можна переборщити.

  • Хайлайтер теж від LAMEL. Це Make Up HD Highlighting Glow & Sparkle Powder у відтінку 402 Warm. https://club.makeup.com.ua/post/16530/ Це теплий відтінок шампанського. Хайлайтер дрібного помолу, дає делікатне сяяння, підійде на кожен день. Для нанесення цього хайлайтера обрала ідеальний пензлик Setting Brush RT402 з набору Real Techniques Everyday Essentials Set By Sam & Ni. Чудово справляється з нанесенням сухого хайлайтера. М"яко втушовує його на обличчі. Завдяки не великому розміру пензля, ним зручно наносити хайлайтер на скули, ніс і під бровою.

Тут в мене мінімалізм. Бо ця осінь задала такий темп, що з палетками гратися ніколи.

  • Кремові тіні для повік Maybelline New York Color Tattoo 24 Hour у відтінку 35 - On and On Bronze чудові тіні на кожен день https://club.makeup.com.ua/post/13101/ Ними можна зробити легку, ледь помітну тушовку, або нашарувати для більш виразного ефекту. Для розтушовки використовую пензель Deluxe crease brush RT300 з набору. Він погано набирає тіні з баночки, але добре розтушовує їх на повіках.
  • При наявності вільного часу можна додати стрілочки. Для цього використовую підводку-фломастер Maybelline New York Hyper Easy. Вона створює тонкі лінії та стійка, має насичений чорний колір. Маю такі підводки у трьох відтінках, детальніше тут https://club.makeup.com.ua/post/17327/
  • Туш, якою можна швидко створити об"єм на віях - це Maybelline New York Colossal Curl Bounce. Чудова туш, яка має ворсову щіточку з вигином, насичено чорний колір та хорошу стійкість. Огляд на туш https://club.makeup.com.ua/post/15497/ Порівняння з популярною тушшю The Falsies Surreal Mascara тут https://club.makeup.com.ua/post/17363/
  • Автоматичний олівець для брів Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil. Огляд відтінків можна переглянути за посиланням https://club.makeup.com.ua/post/17325/ Мені найбільш підходять темні відтінки, в осінній косметичці опинився відтінок 06 - Black Brown (Темний коричневий). Це дуже зручний олівець, який має тонкий грифель - забезпечує точне нанесення та імітацію своїх волосків, та маленьку щіточку для розчісування брів.
  • Продукт, яким можна надійно зафіксувати брови - новинка від бренду Ламель - Фіксуючий віск для брів LAMEL Make Up Brow Lifting Wax. Це прозорий віск, без аромату, у зручному форматі - баночка-шайба, з щіточкою у комплекті. Мої довгі, не слухняні волоски на бровах тримає дуже надійно. Не залишає білого нальоту після висихання.
  • Олівці для губ - Colour Intense Satin Lip Pencil. Огляд відтінків тут https://club.makeup.com.ua/post/13174/ Це чудові дешеві автоматичні олівці. Їх палітра дуже велика, в ній можна знайти відтінок до будь-якої помади чи блиску для губ.

Помади-блиски - це бестселери бренду Maybelline New York.

  • Блиск Lifter Gloss у відтінку 005 - Petal Огляд на блиск https://club.makeup.com.ua/post/12472/ , https://club.makeup.com.ua/post/19582/ Чудовий високопігментований блиск. Колір на кожен день. Стійкий. Візуально збільшує губи. До нього ідеально підходить відтінок олівця 03.
  • Стійка рідка помада для губ SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick у відтінках 10 - Lippy (гарний осінній глибокий відтінок) та 15 - Peachy (ніжний персиковий, на кожен день). Ці помади дуже стійкі, високопігментовані, мають приємний аромат. Детальний огляд чотирьох відтінків тут https://club.makeup.com.ua/post/15534/

Для губ використовувала олівець Colour Intense Satin Lip Pencil у відтінку 01 Tea rose і стійку рідку помаду для губ Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick у відтінку 15 - Peachy.