𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Ну як не закохатися у цю туш?

Ну як не закохатися у цю туш?
Ну як не закохатися у цю туш?

Якщо ви й досі сумніваєтеся чи варто спробувати коричневу туш, то цей пост для вас.

Нещодавно мені вдалося гарно зафіксувати колір туші, тому поділюся цими фото з вами. Можливо вони будуть переконливіші замість тисячі слів.

Я неодноразово писала, що обожнюю туш від Maybelline, особливо лінійки Lush sensational і Sky high у відтінках Burgundy, бо вони неймовірні!

Ну як не закохатися у цю туш?

Я вже, мабуть, місяці 3 користуюся коричневими і до чорних зовсім не тягне. Вони цікавіше виглядають і мають особливий шарм.
Туш від Maybelline Lush sensational увібрала у себе найгарніші якості починаючи зі зручної щіточки, вдалої формули, текстури і закінчуючи прекрасним ефектом.

Ще ні одна туш так не влаштовувала мене, як ця, бо вона практично ідеальна. З нею можна швидко нафарбувати вії, при чому без всіляких проблем. Повіко мені бруднять усі, бо так виходить із-за моєї техніки )) Ну не можу я так намалювати, щоб туш не попала на шкіру.

Я завжди наношу 2 шари, люблю об'ємніше, хоча і з першого разу об'єм дуже гарний.
Туш ефектно подовжує вії, розділяє, якщо десь частково і склеює, то зовсім не критично, а враховуючи немов помножуючі і розпушуючі властивості, то все виглядає досить естетично.
Грудочки якщо і є, то теж у малій кількості, що не викликає нарікань.
Щіточка круто вкладає вії, фіксуючи їх форму, надаючи спокусливий вигин, який тримається увесь день.
Туш не подразнює очі, комфортно відчувається, не осипається, змивається легко навіть просто у теплій воді.

Lush Sensational надає шикарного ефекту. Ну як в неї не закохатись? Думаю на фото гарно видно, що вона має відтінок. При певному освітленні туш може виглядати зовсім як чорна, або мати коричневий/сливовий колір.
Ця туш однозначно варта уваги, бо вона одна з найкращих!