Vikulyk

Скраб, який нагадав про минуле

Скраб, який нагадав про минуле

Цей скраб мені було цікаво спробувати, адже я колись дуже любила робити пілінг у вигляді розмоченої солі, цей засіб нагадав мені ефект колишніх радощів, але тут звичайно все зовсім легше, адже присутня густа рідина, з якою процес нанесення легший, тому сіль не так сиплеться при користуванні.

Скраб, який нагадав про минуле

Скраб має цитрусово-ментоловий аромат, він легко набирається і наноситься, крупинки доволі об'ємні, що для мого рідкого волосся ок, до того ж він добре змивається, при цьому гарно очищуючи шкіру голови.

Волосся виглядає доволі об'ємним, я була здивована звідки в мене стільки густоти, а потім згадала, що користувалась скрабом.

Після цього скрабу рекомендую використовувати досить поживну маску, щоб не сушити довжину, адже тут багато солі.

Я не помітила, щоб голова менше жирніла, наче так само, як завжди.

В складі доречі щей реп'яхова олія, я колись любила робити маски з нею на коріння волосся, а згодом масаж сіллю, а тут засіб 2в1, як в старі добрі часи.)

Волосся під час такого скрабування може більше випадати під час миття, але це не страшно, адже згодом випадіння буде турбувати менше, і це можна відчути зразу після того, як розчісую волосся, теж саме у мене було і з домашніми масочками.

Загалом мені сподобався засіб, особливо потішив об'єм після користування, проте тут обов'язкова хороша поживна маска.

Також я вважаю, що подібні штуки прекрасні в тому плані, що стимулюють волосяну цибулинку, а поживні речовини краще проникають, я от користуюсь засобами від випадіння і сульсеною, тому додаткова допомога у вигляді скрабу мені не завадить.