Фісташка

GlamBee Color Shock дуохромні гелеві олівці для очей: кольори, стійкість і інші характеристики

GlamBee Color Shock дуохромні гелеві олівці для очей: кольори, стійкість і інші характеристики

Отже, тестую я ці олівці вже кілька місяців і склала повноцінну думку про них. У мене є 4 відтінки: 01, 02, 03, 05.

Олівці мають пластикову ручку з різними малюнками. Колір ручки відповідає кольору олівця, і це плюс. Але сам дизайн мені не дуже подобається. Він занадто наляпистий і вже не з першої секунди зрозуміло, де там ковпачок і де номер написаний. Я за мінімалізм.

Сам олівець достатньо м'який і легко переноситься на шкіру. Аромату ніякого немає, і це добре. Блискітки дуже дрібні і не потрапляють в очі.

Сам кінчик олівця досить товстий. З ними не так легко зробити тонкий кінчик стрілки. Але дуже легко нанести його на саму повіку. У кожного олівця є точилка, якою можна трошки підточити кінчик. Вона, звичайно, досить не зручна, але зі своєю задачею справляється. Ця точилка дозволяє мені малювати тонкі хвостики.

Найчастіше я ношу ці олівці в якості стрілки, але іноді наношу їх на всю повіку. В обох варіантах стійкість просто на 10/10. В разі якщо олівець треба розтушувати то робити це треба одразу після нанесення, інакше він застигне і вже буде залізобетонний. Олівці швидко застигають на шкірі і тримаються до самого вечора. Я була дуже здивована, коли навіть при нанесенні на всю повіку олівець під вечір не скатався, не зник нікуди і виглядав дуже добре. Але майте на увазі, що я завжди використовую базу під тіні.

Єдиний мінус для мене у цих олівців - демакіяж. Ці блискітки просто неможливо змити. Ну можна, але складно. Я використовую гідрофільну олію і потім пінку, але все одно частина блискіток залишається на обличчі. Не скажу, що це прямо великий мінус, але все ж таки дискомфортно.

Перейдемо до кольорів. На кожен колір я додала фото і відео того як вони переливаюсться. Тому не забувайте гортати карусельку

01 - мій улюблений відтінок. Це ніжний блакитний колір з переливом у рожевий і жовтий. Він рефлектує при звичайному денному освітленні. Я люблю використовувати його у внутрішньому куточку ока. В цьому випадку він підсвічує трошки і додає макіяжу незвичайний перелив, особливо в матовому макіяжі. Виглядає чудово в стрілочці.

02 - рожевий з переливом у брудно-зелений і сірий. Досить дивний, на мій погляд, колір. Мабуть, мені найменше сподобався. При денному освітленні він виглядає брудно рожевим, іноді проскакує зелений відблиск. Якщо освітлення штучне, то перелив трохи краще помітний. Але в загальному цей відтінок не про що.

03 - другий за улюбленістю колір. Фіолетовий з переливом у зелений, синій і рожевий. Мабуть, на ньому найкраще і найчіткіше видно перехід кольорів. Яскравий, насичений і контрастний.

05 - зелений. Колір дуже гарний. Він якийсь такий глибокий, сатиновий і трошки переливається в темно-зелений і синюватий. Єдине, що в нього немає такого яскравого дуохромного ефекту, як у блакитного і фіолетового.

Олівці я вважаю на 9/10. Особливо приємна їх ціна. Сам стержень досить довгий і вистачить на довго. Гарне різноманіття кольорів і якість. Не всі кольори варті уваги, але є і топові варіанти, такі як блакитний і фіолетовий.