Вікторія Громова

Kerastase

Kerastase

Вже досить давно я придивляюсь до цього бренду, чула багато різних відгуків, хтось задоволений на всі 💯, хтось так само розчарований.

Але ось і я дійшла, та ще і подарочки за покупку, таке я полюбляю. Взагалі обожнюю різні пропозиції та косметички(особливо). Сподіваюсь я така, божевільна, не одна😅

Замовила те що зараз мені необхідно, Kerastase Curl Manifesto Masque Beurre Haute Nutrition, маска для живлення волосся.

Свою ідеальну маску я ще не знайшла, тому дуже цікаво потестити, пахне дуже приємно. Консистенція густого крему. Подивимось.

Kerastase Resistance Force Architecte Ciment Thermique, термозахист для волосся. Рідкий, кремовий, швидко випаровується. Запах цитрусово-травяний. Мій засіб закінчується, тому вже дуже хочеться потестити і цей.

У подарунок була косметичка, досить не маленького розміру, якісна, вовняна з логотипом бренду. Та подарунок на вибір, я обрала термоолію для волосся, Kerastase Elixir Ultime L’Huile Originale. Мабуть самий популярний засіб цього бренду, звісно я обрала його. Масляно-силіконова консистенція, не занадто густа олія, приємний запах. Будемо тестити.

Також до замовлення додала гель для купання, для свого синочка, завжди його беру, без запаху, без кольору, гарно пінеться та відчищає, не подразнює ніжну дитячу шкіру. Бюджетний. Можливо комусь буде корисно.

Таке вийшло замовлення🥰 Обовʼязково напишу відгуки, коли добре протестую засоби.

А це придбала доя своєї дитини, гель для душу з ромашкою ,Acme Color Eco Baby 0+, бюджетний, не сушить ніжну дитячу шкіру, без запаху та без кольору, постійно його повторюю. Можливо комусь буде корисним.