V-R-O-D-L-Y-V-A

Relove By Revolution Volume Mascara

Relove By Revolution Volume Mascara

Привіт Makeupclub 🖤

Я обожнюю ліловий колір (бузковий/ пурпурний) і давно шукала таку туш, але не фіолетову. Такий колір для мене набагато цікавіший за білу туш і виглядати одночасно і ефектно і нібито природно (взагалі я вважаю що це мій природний колір волосся 😁).

Чи Relove By Revolution Volume Mascara у відтінку Lilac та сама, ідеальна? 🥺

Опишу свої вії. Мої вії середньої довжини, сірі і трохи білі біля основи із зовнішнього боку, також вони прозорі на кінцях, ближче до зовнішнього куточка опущені, дивляться вниз, і вії не мають виразного вигину. Тому буде цікаво перевірити, як туш зможе витягнути вії та збільшити їх об’єм, добре профарбувати без грудочок і не склеїти, підкрутити, особливо зовнішній куточок, і протримати в такому стані довго і без обсипань.

Колір: Lilac. Колір приємний, ліловий відтінок зчитується, але він вибілений, більше до білого наближений, ніж до фіолетового. Не ідеальний, не той, який шукаю 💔

Об'єм: 7 мл 💔 Для мене це мало 😢 Потрібно щоб було ну хоча б 10 мл...

Формула: водостійка 💜

Інші особливості, які вказує виробник і мої висновки:

• збільшує об’єм та довжину 💜 Обїєм є, подовжує відмінно. Коли наношу другий шар – ефект подвоюється
  • підкреслює природний вигин 💔 У мене вигину немає, тому й нема чого підкреслювати, а сама щітка вигин не створює
  • розділяє вії без ефекту обтяження 💔 Туш жорстко склеює вії, і мені таке не подобається. Не допомагає навіть прочісування вій. Але тяжкості на віях протягом усього дня не було
  • мінімізує ризик розмазати туш по шкірі 💔 максимізує ризик розмазати туш по шкірі і є всього кілька секунд, щоб прибрати надлишки до того, як вона застигне намертво. В основному на цьому позначається те, що сама щіточка для мене не дуже зручна
  • стійко тримається впродовж дня 💜 Залізобетонно. Перевіряла і у вологу погоду, і дощ, і в сніг. Не тече, не обсипається
  • 100% vegan-friendly формула 💜 Мабудь чудово, але я в цьому не розбіраюсь
  • забезпечує обережне нанесення 💜 Щіточка не колеться, туш алергію не викликала
  • продукт не тестується на тваринах 💜 добре, але як на мене, так це має бути настільки безумовно і правильно, що не повинно бути обов'язковим у вказівці на упаковці чи в описі
  • яскравий насичений пігмент 💜 Яскравий - так, але не такий насичений як я очікувала
  • розставить в макіяжі цікаві акценти 💜 Туш на віях виглядає незвично. Використовую її соло і в поєднанні з іншою тушшю, також роблю моно макіяж в одному кольорі і поєдную з іншими. Колір все одно класний

Тут момент цікавий. Щоразу не знаєш як дістати цю щітку, щоб на ній не було надлишків чи купу продукту, який потім не знаєш, куди подіти. Знайшла собі єдиний спосіб: дістати її різко/ швидко. Тоді продукту не так багато, але на наконечнику все одно залишається завжди. Тому знімаю їх усередині флакона до обмежувача.

Сама щітка має тонку спіралеподібну форму, не гнеться. Щетинки, які йдуть спіраллю, ніяк не прочісують вії, тільки наносять продукт і склеюють їх. При тому не рівномірно - залишається максимальна кількість туші на коренях, а потім тільки туш розтягується, таким чином коріння виходить більшим, ніж кінчики. Напевно, любителькам "паучих лапок" таке сподобатися 🤷‍♀️ Сам кінчик щітки незручний як для прочісування нижніх вій, так і для внутрішнього куточка. У мене з цією щіткою постійно вимазується повіка. Я не фанат таких щіток, брала туш тільки через колір і думала, що з цією щіткою приловчуся.

Туш наносила без бази, без керлера.

Також я завжди фарбую вії не тільки знизу, а й зверху, так мої сірі вії не вибиваються із загальної картинки і виглядають акуратно.

Тут підійдуть засоби для стійкого/водостійкого макіяжу. У мене двофазка, змиваю без проблем, але потрібно витримувати засіб на віях довше, ніж звичайно, в моєму випадку не 10 сек, а сек 30 і після цього туш знімається "панчошками". Туш вії не здирає. Якщо поспішати і намагатися зняти туш швидко, нічого не вийде. Гідрофільною олією знімати не пробувала.

На фото показано як туш змивається не відразу, якщо не розчинити її добре змивалкою.

👁️ Макіяж з цією тушшю тут https://club.makeup.com.ua/looks/31172/

і тут https://club.makeup.com.ua/looks/34586/

Попереду буде огляд рідкої підводки цієї ж серії в кольорі Lilac

тиць https://club.makeup.com.ua/post/31295/

А ще, якщо комусь цікава туш у бузковому кольорі, і ця не підійшла 🤭, то не сумуйте, я знайшла золотце, допис на неї теж скоро буде 💜