O’Ostah

Фен-щітка для волосся Rowenta CF9540F0

Фен-щітка для волосся Rowenta CF9540F0
Фен-щітка для волосся Rowenta CF9540F0

У часи, коли про дайсон ще мало чули, я відрубала собі каре. Вперше за все свідоме життя я попрощаласьзі своєю 50сантиметровою копною. Пористою і вередливою. Неслухняне волосся + каре = дві години укладки. Рятувати ситуацію вирішила модним на той час феном-щіткою від Rowenta. Спойлер: не допомогло.

Це півкілограмовий гаджет, який поєднує у собі фен та насадки-браш. Їх у комплекті дві штучки, різного обʼєму. Щетинки на щітці натуральні, тож, за логікою, окрім випрямлення отримуємо й полірування пасм. На основі є перемикач, який дозволяє крутити браш у різні сторони.

  1. Якщо б я сушилась ровентою, то робила б це до ночі. Дуже, просто непристойно малопотужний варіант для густого волосся. Навіть якщо зняти насадки і просушити корені, то нічого доброго не виходить. Тому у якості повноцінного стайлера не раджу.
  2. Як часто ви миєте свої щітки? Так ось, ці насадки доведеться майже через раз, бо вони збирають на себе пил, стайлінг і замість укладки можна отримати брудну голову.
  3. Якщо ваше волосся неслухняне, жорстке або довге - навіть не намагайтесь. Будете вкладати або надто довго, або не досягнете бажаного.

Головний - це дизайн. Активувати оберти можна кнопкою, яку розташували у максимально незручному місці (внизу). Якщо завтикати, то волосся накрутиться до скальпа, а зупинити пекельну машину оперативно не вийде. Звісно, пасмо не відірве, але приємного мало.

Габарити. Важкий і громіздкий. Рука втомлюється вже за 5 хвилин.

Відсутність чохла для зберігання. Я завжди готова доплатити за цю опцію, щоб гаджет не припадав пилом і шнур не загинався. Дякую, що поклали захисні накладки на браші.

На відео ви можете побачити як стайлер НЕвирівняв довжину, але непогано впорався з чубчиком. Звісно, довелось пришвидшити х10, та обрізати ту частину, де фен намагався зняти з мене скальп😂

Можливо, це крутий варіант для короткого, прямого і рівного волосся. Але я ставлю 2/10.