krislemly

Batiste Dry Shampoo Clean and Classic Original

Batiste Dry Shampoo Clean and Classic Original

Продовжуючи тему сухих шампунів, розповім про ще один, який має дуже класний ефект і виручає кожен раз коли потрібно трішки освіжити волосся.

Batiste Dry Shampoo Clean and Classic Original

Обʼєм: 200ml.

Пакування: шампунь знаходиться в металевому балончику з дозатором, що розпилює, дизайн лаконічний та стильний, в стилі бренду.

Розпилювач працює ідеально, натискається плавно, в процесі використання не забивається. Хочу відмітити, що шампунь не бризкається, а саме розпорошується засіб хмаринкою.

Аромат: свіжий та приємний.

Отже, що і як я роблю?

⁃ Спочатку ретельно розчісую волосся. Потім струшую балон і розпорошую засіб на волосся на відстанні приблизно 15 сантиметрів.

⁃ Чекаю хвилинку після нанесення шампуню і потім починаю прочісувати волосся і прибрати надлишки у вигляді білих частинок. Гарно прочесую-збиваю волосся руками. Також можна також здути білі частинки феном, я цього не роблю оскільки маю світле волосся на якому зовсім його не помітно.

⁃ І все, ми готові йти підкорювати цей світ.

Жодної неприємної реакції цей шампунь не викликав, жодного роздратування і навіть до кінця дня не з'являлося бажання швидше його змити.

Результат. Після застосування шампуню волосся виглядає свіжим і охайним. Навіть не скажеш, що 5 хвилин назад воно виглядало зовсім не презентабельно. Що мені особливо подобається, так це те що можна залишити волосся розпущеним, так воно теж виглядає охайно. А якщо зібрати в хвіст чи іншу зачіску то взагалі ідеально, ніхто і не здогадається, що волосся було брудне ще 5 хвилин тому.