Yuriivna 🌸

Різнопланова палетка тіней від Essence

Різнопланова палетка тіней від Essence
Різнопланова палетка тіней від Essence

Це вже друга палетка тіней від цієї фірми,також у мене є ще однушки від них і я вкотре приємно здивована.

Посилання на першу палетку тіней https://club.makeup.com.ua/post/8566/

Посилання на однушки які дуже гарно сяють https://club.makeup.com.ua/post/26867/

Мою увагу привернула ця тематична палетка від Essence,так як від них у мене є вже декілька засобів,тому приблизно знала,що очікувати,але ж я тестую різні засоби від них,тому може бути неоднозначне враження.Мою увагу привернула ця тематична палетка від Essence,так як від них у мене є вже декілька засобів,тому приблизно знала,що очікувати,але ж я тестую різні засоби від них,тому може бути неоднозначне враження.
По-перше мою увагу привернув дизайн цієї палетки,різнобарвний з малюнками спецій.По-друге такі відтінки мені близькі,ще й у палетці є улюблений фіолетовий колір,в основному у мене нюдові відтінки тінів.Насамперед мені сподобались позиції з блискітками,золотистий та рожевий з сріблястими переливами.

Різнопланова палетка тіней від Essence

Палетка має 12 відтінків,з них 7 матових та 5,що мають блискітки.
Після нанесення матових відтінків на повіки,кольори стають дещо приглушеними,проте вони лягають рівномірно.Не може не привернути увагу також,візерунки на однотонних тінях,намальований доволі милий верблюд та квітка.
Відмітила,що вони не пилять,якщо наносити їх пензликом,проте я в основному наношу пальцем,як шимерні так і матові,мені так зручно,або можливо ще не знайшла той зручний пензлик.
З приводу блискучих відтінків,вони приємно здивували,а саме тим,як вони розкриваються вже при нанесенні,особливо мені було цікаво побачити рожевий з серебристими вкрапленнями і він буквально закохав у себе💟.
Далі,золотисті позиції в палетці виглядають дуже гарно,при нанесенні створюють теплий макіяж.

Поки стирала свотчі з руки звичайною вологою серветкою,це був ну зовсім програшний варіант,довелося застосувати міцелярну воду,але блискітки залишились всеодно.Загалом шимерні позиції тримаються також добре,як і матові,проте при очищенні макіяжу,після блискучих позицій залишається мерехтіння від блискіток.
Я наношу тіні без бази,треба все ж таки її придбати.Не можу не відмітити також універсальність палетки,так як,в ній є більш холодні та темні відтінки,наприклад самий темний відтінок можна використати для темних вечірніх макіяжів,зазвичай я такі не роблю,але все ж таки.

У палетці є ще один вагомий плюс,це дзеркало вбудоване у саму палетку,це зручно,якщо потрібно нафарбуватися,а дзеркала в полі зору немає.
Палетка немає якогось спеціального замку,вона зроблена так,що вона закривається сама по собі,як тільки Ви опускаєте верхню частину,тобто на магнітах.Для декорації фото я використовувала штучну розу,вона влучно підкреслила кольорову гаму палетки.
Тож потрохи відкриваю нові засоби від цієї фірми,поки що задоволена,за доволі невисоку ціну отримую якісні засоби.