Ta_nyaaaaaaa

«Знайшла альтернативу Maybelline New York Lash Sensational”,-

«Знайшла альтернативу Maybelline New York Lash Sensational”,-
«Знайшла альтернативу Maybelline New York Lash Sensational”,-
«Знайшла альтернативу Maybelline New York Lash Sensational”,-

Всім привіт 🤗

Як тільки помітила, що моя попередня туш Maybelline Sky High почала підсихати (а сталося це доволі раптово), я взялася за пошуки нової туші.

Однак, як уже всім відомо, я ще той «акціонер» 🤣 Так от побачивши акцію на туші Patricia Ledo вирішила обрати одну з них. Звісно, без відгуків чи будь-чого іншого, звичайна спонтанні покупка.

Признаюся, мене підкупив її дизайн. Здається, вона виглядає «дорага-багата»🤪 Такий блискучий червоний флакон із золотистими написами.

А ще я глянула на щіточку тестера і зрозуміла, що мені потрібна саме Provocateur, так як вона дуже схожа на улюблену Lash Sensational 😍

Розпакуємо її разом?)

Як я уже вказала, туба туші виготовлена з сяючого червоного пластику, на якому золотистими літерами набита назва.

Зверху додатково була запакована плівкою.

💰 Ціна 99-129 грн на акції, 229 грн без акції.

🧴 Об‘єм 10 мл.

🖤 Колір насичено чорний. Без зайвих відтінків. Чисто чорна.

Щіточка силіконова, вигнута. Дуже люблю такі.

До речі, така щіточка у туші Maybelline Lash Sensational з такою щіточкою додавала величееезного об‘єму моїм віям! 👉🏻 її прикріпляю до цього пунктику. Напевно її уже пробували всі, але хто ні, то щиро раджу!

Обмежувач працює нормально, я б навіть сказала дещо занадто. При використанні таке відчуття, що на щіточці дуже мало продукту.

Уже з першого нанесення вона мені не сподобалася. Щойно я її відкрила, а вона уже складно наноситься, наче підсохла ЧИ продукту на щіточці дуже мало. Шкребе вії і тяжко їх промальовує.

Однак завдяки щіточці наноситься охайно, не відбивається на повіках. Крім того, протягом усього дня вона не осипається.

Зовсім не водостійка. Плакати не можна!!! Тече 🥲, хоч і не дуже сильно

Вії промальовує не дуже гарно, нашаровувати її складно. Об‘єму додає дуже мало, як і довжини.

Здається, що просто легенько промальовує вії, додаючи їм кольору. На цьому все.

Мінокс я тепер кожен день не використовую, мої вії уже не такі довгі. Майже повернулися до попереднього стану. З цією сироваткою взагалі вилізли нюанси, але зараз не про це 😒

Однак як ця туш промальовує вії мені зовсім не подобається….

Їй так далеко до Maybelline, хоча думала, що якщо щіточка настільки схожа, то вони мають бути подібними в дії. Я так помилилася 😩

Нікому її радити не можу і не буду. За ці кошти краще придбати Eveline (особливо раджу звернути увагу на чорну з рожевим та жовту з блакитним).

.

Виходить, що у мене знову не вийшло зекономити 🤪 Тому скоріш за все я таки повернуся до Maybelline, або ж замовлю ту саму Eveline. З будь-якою іншою тушшю Patricia Ledo навіть не маю бажання знайомитися.

Ви уже користувалися тушшю цього бренду? Якщо так і вона сподобалася, то напишіть, а краще покажіть як вона виглядала 🙏🏻 Ну дуже цікаво!

Дякую, що були зі мною 😘