Shelly Ремувер для кут икули «Мʼяке лезо»
Засіб для безпечного та ефективного манікюру вдома знайдено!
Пам'ятаю, як декілька років тому під час відвідування манікюру сталася неприємна ситуація: майстер невдало виконав процедуру видалення кутикули, що призвело до порізу та кровотечі. Цей випадок заставив мене серйозно подумати про стерильність інструментів у салонах. Для своєї безпеки вирішила перейти на домашній манікюр і почала активно шукати засоби для догляду за нігтями. Ремувер для кутикули "М'яке лезо" від Shelly став справжнім відкриттям для мене. Він не тільки ефективно видаляє кутикулу, але і надає нігтям здорового вигляду та доглянутості.
Що ж таке ремувер для кутикули?
Це спеціальний засіб, який використовується для видалення кутикули з нігтьової пластини. Ремувер Shelly працює швидко і делікатно, завдяки своїй професійній лужній формулі з водним розчином гідроксиду калію. Має приємну гелеву текстуру. Він пом'якшує кутикулу, роблячи її видалення максимально легким та безпечним. Також мені подобається, що він не викликає дискомфорту під час використання і дуже зручний у застосуванні.
Як використовувати?
Засіб досить простий у застосуванні. Потрібно нанести невелику кількість ремуверу на кутикулу, зачекати декілька хвилин, а потім легко видалити кутикулу за допомогою апельсинової палички або пушера.
Результат вразив мене з першого використання - охайні та доглянуті нігті, наче я щойно вийшла з салону. Ремувер «Мʼяке лезо» від Shelly став невід'ємною частиною моєї домашньої процедури догляду за нігтями.
Коментарі (0)