Iryna Koval

Shelly Ремувер для кутикули «Мʼяке лезо»

Shelly Ремувер для кутикули «Мʼяке лезо»
Shelly Ремувер для кутикули «Мʼяке лезо»
Shelly Ремувер для кутикули «Мʼяке лезо»

Пам'ятаю, як декілька років тому під час відвідування манікюру сталася неприємна ситуація: майстер невдало виконав процедуру видалення кутикули, що призвело до порізу та кровотечі. Цей випадок заставив мене серйозно подумати про стерильність інструментів у салонах. Для своєї безпеки вирішила перейти на домашній манікюр і почала активно шукати засоби для догляду за нігтями. Ремувер для кутикули "М'яке лезо" від Shelly став справжнім відкриттям для мене. Він не тільки ефективно видаляє кутикулу, але і надає нігтям здорового вигляду та доглянутості.

Що ж таке ремувер для кутикули?

Це спеціальний засіб, який використовується для видалення кутикули з нігтьової пластини. Ремувер Shelly працює швидко і делікатно, завдяки своїй професійній лужній формулі з водним розчином гідроксиду калію. Має приємну гелеву текстуру. Він пом'якшує кутикулу, роблячи її видалення максимально легким та безпечним. Також мені подобається, що він не викликає дискомфорту під час використання і дуже зручний у застосуванні.

Як використовувати?

Засіб досить простий у застосуванні. Потрібно нанести невелику кількість ремуверу на кутикулу, зачекати декілька хвилин, а потім легко видалити кутикулу за допомогою апельсинової палички або пушера.

Результат вразив мене з першого використання - охайні та доглянуті нігті, наче я щойно вийшла з салону. Ремувер «Мʼяке лезо» від Shelly став невід'ємною частиною моєї домашньої процедури догляду за нігтями.

Shelly Ремувер для кутикули «Мʼяке лезо»