Вікторія Громова

CHI - професійний догляд за волоссям

CHI - це американський бренд професійного догляду за волоссям. В основі полягає відновлюючі властивості натурального шовку, який здобувається з кокона метелика шовкопряда. Шовк надає волоссю чудовий блиск і чудово утримує необхідну для волосся кількість вологи. Вбудовуючись на молекулярному рівні у структуру волосся, рідкий шовк відновлює його саме у тих зонах, де структура була порушена. Шовк містить 17 з 19 відомих амінокислот і є найсильнішим і найважливішим структурним компонентом для волокон волосся та її кутикули.

Повернемось на декілька років тому, і першим таким шовком, я пробувала CHI Silk Infusion (мини) з сірої лінійки, і зовсім не була задоволена. Не зрозуміла зовсім цього засобу, і більше засоби цього бренду не тестувала. Тут в основі шовк, протеїни сої та пшениці. Але на своєму волоссі я ефекту не побачила.

Але у цьому році, знов повернулась, тому що, по-перше, дуже подобається що засоби саме у міні форматах, якщо засіб не підійде, не так прикро, да і ціна бюджетна.

По-друге, за декілька років тестування різних засобів, я зрозуміла що саме «шовк» творить з моїм волоссям диво. Такі засоби, пористе, вʼюнке та пушисте волосся може приборкати. Надати блиску, еластичності, пружності та слухняності.

І ось, я вирішила протестувати всі міні, щоб обрати найбільш влучний засіб для себе.

Можу сказати, що шовк CHI Deep Brilliance Shine Serum Light Weight Leave-In Treatment, мені сподобалось найбільше. Всі вище зазначені функції виконує на 💯. Має приємний запах, силіконово-шовковисту текстуру. Треба зовсім трохи щоб нанести на волосся. Я зазвичай наношу перед сушкою феном, розподіляючи з середини волосся до низу, потім термозахист та висушую. Волосся мʼяке, розсипчасте, слухняне, я в захваті. Саме ця, з шовком, олією таятинської гарденії, олією оливи, моноі та кокосу.

Далі тестувала, CHI Argan Oil Plus Moringa Oil (мини). Цей шовк більш плотний, більш вʼязкий. Теж добре виконує свої функції, головне не наносити забагато, буде ефект жирності на волоссі, також має приємний запах. Ця серія з олією аргани та морінги.

CHI Luxury Black Seed Oil Blend Dry Oil, дійсно на дотик як суха олія. Швидко вбирається волоссям, не залишає липкості на долонях. Ця серія з олією чорного тміну, що відновлює, згладжує та намагається попередити січіння кінчиків волосся. У нього є запах, східних спецій, віддалено нагадує тмін.

CHI Aloe Vera Oil, олія з алоє та екстрактом агави. Для мене здалась найлегшою, мабуть більш підійде тонкому, не пористому, пошкодженому волоссю, що боїться утяжеління та позбавлення обʼєму.

Сподіваюсь, комусь допомогла з вибором. Цікаво буде почитати, яка з них ваша улюблена🤔