Свідома клієнтка

Крем з ніацинамідом 4% за 250 гривень

Крем з ніацинамідом 4% за 250 гривень

Ніацинамід є одним з моїх найулюбленіших активів через його багатофункціональність та універсальність. Якщо ви ще не знайомі з ніацинамідом, можливо вам варто звернути на нього увагу, оскільки ніацинамід підходить для будь-якого типу шкіру: у випадку жирної шкіри він регулює виділення себуму та позбавляє жирного блиску, якщо ж шкіра суха, ніацинамід теж стане в нагоді, тому що він сприяє виробництву власних церамідів і шкіра стає більш зволоженою. Це ідеальний актив для комбінованої шкіри, схильної до запалень. Ніацинамід має протизапальні та антибактеріальні властивості, він помічний при акне, тому що пригнічує розмноження бактерій Propionibacterium acnes, і завдяки його протизапальним властивостям ніацинамід може застосовуватись про розацеа. Ніацинамід чинить деяку освітлювальну дію та вирівнює тон обличчя й заспокоює почервоніння. Зовсім не обов’язково використовувати ніацинамід у високій концентрації, щоб отримати ефект від нього, можна почати й з 2%.

У концентрації 4-5% ніацинамід сприяє виробленню колагена і відповідно робить шкіру більш пружною. Властивості ніацинаміду підтверджені дослідженнями. Якщо ваша шкіра чутлива, погано реагує на інші активи, спробуйте ніацинамід.

Окрім сироваток з ніацинамідом, потрібну концентрацію можна знайти й у кремах, варіантів з зазначеним відсотком ніацинаміду не так багато, але вони є, наприклад, крем Babe Laboratorios Total Cream Face & Body містить 4% ніацинаміду та заспокійливі компоненти, крем-гель для обличчя з ніацинамідом Transparent Lab Niacinamide Glow Cream має у складі 5% ніацинаміду, сигнальні пептиди та амінокислоти, і лідер за ціною відновлювальний крем для обличчя Lirene C + E Vitamin Energy Cream містить 4% ніацинаміду, пантенол, стабільну форму вітамінуC, лецитин та фолієву кислоту. Крем в об’ємі 40 мл у зручному флаконі з помпою. Користувачі відзначають, що крем легко всотується та не лишає плівки. У бренду Lirene також є хороший антиоксидантний крем Lirene Dermo Program Resveratrol 60+, відсоток ніацинаміду в якому не зазначений та він на другому місці у складі, тобто концентрація його чимала, хоча на коробці цього крему є відмітка 60+ (а на самому кремі її немає), крем можна успішно застосовувати й в молодшому віці.