Новий бренд MKS
Живильний шампунь для волосся MKS-ECO Nourish Daily Shampoo Original Scent
30 мл ~ 195 гривень
296 мл ~ 850 гривень
Шампунь має гелеву в міру густу текстуру, гарно піниться, має приємний аромат східних трав чи спецій, мені нагадав щасливі часи, аромат спа, до війни
Волосся чи шкіру голови не сушить, промиває в цілому гарно, але якщо ви маєте жирну шкіру голови, то він вам підійде лише для чергування, в мене після нього прям масна шкіра на наступний ранок.
Для кого: суха, нормальна шкіра голови, коли дуже суха довжина, жирній із фарбованою довжиною для чергування
Що по складу
Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Wheat Protein, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Salis Alba (Willow) Bark Extract, Spiraea Ulmaria (Meadowsweet) Extract, Larrea Diviricata (Chaparral) Extract, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Polyquaternium-7, Sodium PCA, Glycerin, PEG-150 Distearate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Linalool
Це шампунь на основі м'яких пар, склад насичений оліями та екстрактами, мені чесно дуже подобається. Після презентації, особливо імпонує бренд та його еко позиція
Коментарі (0)