Kate

Регенерувальна сироватка для обличчя

Регенерувальна сироватка для обличчя

Навіть не знаю, з чого почати) Почну від позитивного відгуку мами. Вона вперше спробувала цю сироватку роки 4 тому у комплексі з кремами. Тоді я купляла їй набором на подарунок. Це мабуть перший догляд на який у неї не було алергії та усіляких висипань (їй майже нічого не підходить). Вона залишилась задоволеною і каже, що навіть побачила результат і нічого іншого поки не хоче) так вона і користується до сих пір) Мамі зараз 58 рочків. З її слів дрібні зморшки стали менш помітні, є зволоження та шкіра стає ніжною після використання.

Придбала тепер собі. Користуюсь з листопада минулого року також в комплексі з кремами цієї фірми. Щоб був якийсь ефект - не можу сказати. Шкіра зволожена і не більше. Використовую зараз тільки зранку під крем. Раніше ще ввечері, але помітила що на ранок шкіра на обличчі робиться місцями з "заломами". Раніше такого не помічала.

Я в принципі і не сподівалась на якийст ефект від даного продукту, але хочаб мінімальне хотілось би бачити.

Сироватка має: прозорий колір; нейтральний запах; не липка; не викликала подразнення; рідку консистенцію (як водичка); мінімальний розхід; матовий приємний на дотик флакон; доступна низька ціна.

До консистенції звикаєш швидко. Декілька крапель на обличчя і швидко розподілити. Щоб не стікала голову трошки назад тримаю).

Впринципі і все. Чисто спробувати на раз можна. Вважаю що з нею, що без - однаково. Не знаю що вона там регенерує 😅

Регенерувальна сироватка для обличчя