Mandarinka

Набір рукавичок для манікюру з емульсією Shelly

Набір рукавичок для манікюру з емульсією Shelly

Якщо робите гель-лак вдома, або навіть простий манікюр - цей відгук буде корисним. Затестила рукавички на шкірі 30+ та 50+ і ділюсь результатами.

Довго зупинятись на пакуванні не бачу великого сенсу. Прийшло в коробці на якій є вся інформація по продукту: виробник, склад, обіцянки і поетапний догляд за шкірою рук за допомогою рукавичок. Відкриваємо коробку - там набір з 10 пар рукавичок, кожна пара окремо запакована - дуже зручно - можна навіть з собою взяти 1 набір на 1 використання.

Набір рукавичок для манікюру з емульсією Shelly
Набір рукавичок для манікюру з емульсією Shelly

Це тонкі (не такі як медичні), але міцні рукавички, в яких доволі багато емульсії. Емульсія по консистенції як крем - не рідка, але і не така густа як наприклад класична Nivea. В рукавичках розприділяється легко (можна побачити на відео).

Аромат легкий, не нав’язливий, косметичний з легкою парфумованою віддушкою.

Емульсія має доволі багатий склад: є і зволожуючі речовини, і пом’якшуючі і ті, що допоможуть ці компоненти зберегти в шкірі.

- очистити поверхню нігтів;
- одягнути рукавички і зафіксувати спеціальною наклейкою (є в наборі);
- помасажувати руки і зони навколо нігтів;
- залишити на 10-15 хв.;
- обережно зрізати верхню частину рукавички на кожному пальці;
- обробити кутикулу, не знімаючи рукавичок;
- зняти рукавички, видалити залишки емульсії з нігтів і рук.

Тут трошки пішло не по плану і рукавички використовувались вже після того як манікюр був зроблений, але перед нанесенням гель-лаку. Протримала 30 хв, а вже далі був нанесений гель-лак.

✔️ Шкіра була приємно зволожена

✔️ Трошки напитало шкіру і розглядились зморшки

✔️ Висвітлення шкіри

✔️ Гель-лак тримався як зазвичай

Тут я робила все, як рекомендував виробник. Можливо тільки тримала трошки довше.

✔️ Приємне зволоження і напитаність шкіри. Емульсія надає шкірі пружності

✔️ Знову таки висвітлення шкіри

➖ Не наносила додатковий засобів для знання кутикули і мені здалось що дарма. Бо я більше скубла кутикулу, все таки спеціальний засіб для знання кутикули я б таки наносила додатково для її додаткового розмякшення. А вже після того як повністю зробили манікюр нанести емульсію додатково для заспокоєння шкіри.

Рукавички Shelly зручні у використанні, мають приємний аромат та зволожують шкіру, забезпечуючи їй пружність. Дуже круте доповнення під час манікюру та нанесення гель-лаку для покращення догляду за шкірою рук.