Demchenko Alina

Троянда на морозі: Landor Picnic Sky For Her

Троянда на морозі: Landor Picnic Sky For Her
Троянда на морозі: Landor Picnic Sky For Her
Троянда на морозі: Landor Picnic Sky For Her
Троянда на морозі: Landor Picnic Sky For Her

Коли на календарі залишились лічені дні до настання весни, але за вікном все ще йде сніг, хочеться трошки відставити улюблені солодкі та пряні аромати і відчути щось більш прохолодне, нагадуюче весняний вітер, який несе за собою теплі і приємні дні.

Саме таким вітром у моїй парфумовій колекції став аромат Picnic Sky For Her від Landor. Зовнішнім дизайном, аромат не видає себе на поличці, біля таких самих коробочок від бренду. Але треба всього навсього дістати маленький флакончик 9мл аромату, як прохолодний рожевий відтінок сам скаже за себе. Доволі насичений аромат, здатен і зігріти і охолодити тіло. У цього парфума - ефект як і у текіли. Спочатку холодна, освіжаюча рідина, проходить по горлу, але потім тепло і кислинка лайму все врівноважує. Одразу з флакону, в нос б'є холодна і характерна троянда. Цей запах квітів, різкого морозного повітря і гостринки - надає мені приємних спогадів у вигляді букету червоних троянд при морозі в -10. Сині руки і пристрастні поцілунки - все це є і у ароматі.

Після розпилення, аромат стає більш чіткішим і вже набагато легше "побачити" що всередині. Перше що я відчуваю - кислий та гіркуватий лайм ( не дарма я порівнювала аромат з текілою) . Ця перша секунда звучить так голосно, створючи вокруг мене неймовірний шлейф. Доволі швидко, в гру вступають інші і доволі цікаві ноти: ці ягоди я точно впізнаю будь де і будь коли - ялівець(довго згадувала, як перекладається можевельник). Це той аромат, коли береш і розтираєш ці ягоди поміж пальцяв. Це так і відчувається- маслянисто, трошки хвойно і прохолодно. Рідко зустрічаю цю ноту в жіночих ароматах, тому відчути в такій квітковій композиції - для мене було несподівано, але так по-кримськи.

Трошки почекавши, старт стає менш помітним і різким, даючи можливість пограти троянді. Насправді вона відчутна одразу, але її не помічаєш за доволі яскравими нотами. Гра троянди ніжна, трошки пудрова, але пронизана крижаним повітрям і від того, цей аромат такий цікавий. Шлейфова і така яскрава, вона заповнює кімнату і кожен раз, переходячи з кімнати в кімнату, шлейф цієї чарівної квітки - перестілдує мене і оточуючих.

База, певна річ - мускусна. Я цьому не здивована і він доволі відчутний. Він дає таке тварине походження, роблячи аромат трошки колючим. Але в цій композиції, мускус не найкричаща нота, то ж я і не проти нього - він мені не заважає.

  • Старт: Амбра, Лайм, Мускатна шавлія, Рожевий перець, Ягоди ялівцю. Я дуже старалась відчути шавлій, але його нема. Амбра і перець - лише доповнюють ялівець і лайм. Саме вони і щось водянисте - це те що відчутно спочатку аромату.
  • Середні ноти: Бензоїн, Білий кедр, Троянда, Фіалка, Шкіра. Троянда - і більше вам знати нічого з цього і не треба. Кедр відчувається лише троді, коли так добряче починаєш шукати. Шкіра - то мабуть більше прояв бази, в якій є анімалістичні нотки.
  • База : Боби тонка, Білий мускус, Ветівер, Шкіра. Мускус - відчутний добре. Він має деякий вплив і на середні ноти. А ось що до іншого - не сказала б. Ветівір, шкіру і тонку, я зазвичай чую , але тут можливо щось схоже на ветівір є, але більше схоже просто на дерево.

В назві допису і в його заголовку я дала маленьку підказку. Справа в тому, що якщо виділити ті ноти, які найсильніше чути, ми отримаємо один з суперечливих фужерних ароматів Roses on Ice By Kilian. Суперечливий через те що багато хто відчув огірок, який я досі погано відчуваю . Аромати не є однаковими, але мають щось спільне. Банально, я б охарактиризувала аромат від Landor, не так як його заявляє виробник. Чесно кажучи, я не особливо відчуваю в ньому деревинні, квіткові, шкіряні акценти. Для мене цей аромат фужерний, озоновий і трояндовий. Це дійсно холодна, водяна , пряна і трошки алкогольна троянда. Найголовнішу роль у всьому ароматі викониє троянда і ялівець - маслянисті, гучні і прохолодні.

Треба відмітити ще один момент : в мене холодна шкіра. Можливо на більш теплій відкриється і кедр і шавлій, але я в цьому дуже сумніваюсь.

Я все одно вважаю що це гарний, незвичний представник ніші, хоча можливо творці і надихались ароматов від Kilian.

Стійкість - дуже дуже гарна. Правда. На шкірі 5 годин точно, на одязі на наступний день ви теж його відчуєте. Шлейф - теж доволі сильний. Тож він не злетить з вас за півгодини і повірте - ЙОГО ВІДЧУЮТЬ ВСІ.

Для любителів незвичних ароматів і для тих хто полюбляє троянду - рекомендую протестувати, до того ж ціна на пробник смішна)))

Мені ж 9 мл з головою вистачить на довго, бо аромат дуже економічний. Один приск, більше і не треба.

Троянда на морозі: Landor Picnic Sky For Her
Троянда на морозі: Landor Picnic Sky For Her
Троянда на морозі: Landor Picnic Sky For Her
Троянда на морозі: Landor Picnic Sky For Her