Дарина🦉

Хвойний екстракт з мінералами і мікроелементами

Хвойний екстракт з мінералами і мікроелементами
Хвойний екстракт з мінералами і мікроелементами

Привіт✌🏼І знову Bisheffect , і знову 100 попадання. До моєї колекції доєднався - хвойний екстракт з мінералами і мікроелементами для ванн. Відкривши пляшечку, я одразу опинилася в своєму дитинстві, мені мама, щось додавала до ванни з таким ароматом, і робила інгаляції з суміші якихось трав та кори дуба, де був теж присутній цей запах. З того часу, я цей аромат не зустрічала (не треба плутати з ароматизаторами в ефірних оліях, це зовсім інший аромат, який не пахне однією хвоєю). В пляшці аромат дуже насичений - я відчуваю суміш смоли (яка на деревах), древесні відтінки (запах коли рубають дрова), та легкий аромат хвої, справжньої хвої.

Текстура - рідка "густа" водичка, темно коричневого кольору. Швидко розчиняється в воді, надаючи їй відтінок. ( засіб не окрашує шкіру та ванну, ніяких слідів після себе не залишає ).

Пакування дуже просте - прозора, міцна пластикова пляшечка, кришка міцно закривається. Об'єм є 500 та 1000 мл. На звороті є вся необхідна інформація для споживача.

Склад (інформація з сайту):

aqua, magnesium chloride, pinus sylvestris leaf extract, glycerine, xanthan gum, cocamidopropyl betaine, allantoin, cocos nucifera oil, pinus sylvestris leaf oil, eucalyptus globulus leaf oil.

- активні компоненти допоможуть розслабится після напруженого дня і відновити життєві сили;

- екстракт соснової хвої виводить токсини і відновлює тьмяний епідерміс;

- ефірні олії сосни та евкаліпта наділені бактерицидними властивостями, зміцнюють імунітет і природний захисний бар'єр шкірного покриву;

- бішофіт зміцнює нервову систему, поліпшує внутрішньоклітинний обмін і кровообіг;

- пахощі наділені тонізувальним впливом і використовуються в ароматерапії.

Спосіб застосування:

У ванну об'ємом води 100 л додати 100-150 мл екстракту. Ванну приймати протягом 15-20 хвилин. Я ще люблю додавати їх засоби до ванночок для рук та ніг. Я бачу як добре, це впливає на мої нігті.

Після ванни треба ще спробувати дойти до ліжка, ну дуже розслабляє (вранці би не робила, бо то провал).

  • Гарно тонізує та підтягує шкіру.
  • Я багато чим користуюсь на основі бішофіту, і можу вже впевнено сказати, що шкіра на тілі, стала значно чистіша ( проблемою була спина, часті висипи), і нових запалень не має.
  • Нормалізує сон, і на ранок, ти не розбита, а доволі активна красуня.
  • В мене користується вся сім'я, і всі задоволені.
  • Для мене це бюджентий та економічний засіб просто релакснути.

Мені дуже подобається робити день відпочинку від мого щоденного догляду, і використовувати саме засоби цього бренду. Для мене це такий спа день, який дає здоров'я та красу моєї шкірі, та повний релакс, заспокоєння та розслаблення нервової системи.

Всім дякую!

Хвойний екстракт з мінералами і мікроелементами
Хвойний екстракт з мінералами і мікроелементами