wowmom

Той випадок, коли спонтанний експеримент виявився ну дуже вдалим. Не так вже і погані побутові фарби

Той випадок, коли спонтанний експеримент виявився ну дуже вдалим. Не так вже і погані побутові фарби

Привіт, красуні!

Кожного разу, коли в мене відбуваються якісь дивні події в житті, я міняю зачіску. Мабуть на підсвідомому рівні, в мене виникає таке бажання.

Так от... нещодавно я йду з роботи, взагалі без настрою (якось все навалилось одночасно), і розумію, що хочу пофарбуватися. Через те, що цей душевний порив виник "тут і зараз", о 7й годині вечора, в мене не було часу замовляти якусь професійну фарбу. Я просто прийшла в магазин, постояла коло стенду с фарбами, і обрала Garnier Colour Sensation у красивому віддінку 8.12 Вишуканий Опал.

Той випадок, коли спонтанний експеримент виявився ну дуже вдалим. Не так вже і погані побутові фарби

Чесно, я навіть не планувала писати допис на цю фарбу, бо по-перше, не знала, який результат вийде (я майже ніколи не користуюся побутовими фарбниками), по-друге, все це я робила пізно ввечері. Але віддінок мені настільки сподобався, що я вирішила поділитися своїм приємним враженням.

До фарбування, мій колір був на восьмому рівні глибини тону, с золотисто-мідним кольоровим нюансом, бо перед цим я тонувалась мусом Indola у віддінку Honey Blonde. На свято закоханих хотілося побути руденькою. Цей рудий мені швидко набрид, і я вирішила повністю змінити підтон свого волосся на холодний напрямок.

Судячи з інформації на коробці, повинно було вийти все класно, адже я фарбуюся на одному рівні глибини тону.

На свою довжину волосся до лопаток, я взяла дві коробки фарби, щоб повністю і напевно все зафарбувалось, бо процедуру я робила без допомоги. Цієї кількості мені як раз добре вистачило.

Насправді, через освітлення, віддінок на фото здається теплішим, ніж є насправді. В житті це дуже приємний холодний колір з рожево-фіолетовим переливом. Можу сказати, що віддінок, який на коробці майже повністю співпадає з результатом. На коренях фіолетовий проявився трошки сильніше, але після третього миття все зрівнялося.

Не можу сказати, що фарба якось негативно вплинула на моє волосся: воно як було пошкоджене, так і залишилося. Тобто в моєму випадку, гірше не стало.

Але, треба пам'ятати, що після фарбування, ніхто інтенсивний догляд не відміняв. Маски, кондиціонери, термозахист - це те, що повинно бути в арсеналі кожної фарбованої дівчинки.

І тим не менш, я закохалася в віддінок 8.12 Вишуканий Опал. Він дуже красиво ліг і нейтралізував всі небажані теплі віддінки.

Це той випадок, коли абсолютно випадковий експеримент видався вдалим, і я чудово підняла собі настрій.

Та пам'ятайте головне правило перукарів: "Якщо що, волосся не зуби - відросте":-)

Дякую за увагу 😘