krislemly

Marvis Jasmin Mint | Зубна паста

Marvis Jasmin Mint | Зубна паста

MARVIS - італійський бренд унікальних зубних паст, якому вже понад 50 років. Спочатку основною аудиторією на яку орієнтувався бренд, були курці, що мають особливі вимоги до якості продукту. Бренд повністю задовольняв ці вимоги: окрім очищення, зубна паста відбілює та має стійкий м'ятний аромат, що здатний перебивати навіть найстійкіший запах від сигарет.

Зараз Marvis представляє колекцію зубних паст із традиційними смаками і їх несподіваними поєднаннями: м'ята з імбиром, корицею, жасмином або лакрицею.

Сьогодні хочу поділитись своїми враженнями від пасти зі смаком «М'ята і жасмин".

Marvis Jasmin Mint | Зубна паста

Паста знаходиться у картонній коробці лілово-срібного відтінку. Взагалі всі пасти Marvis виконані в єдиному стилі, відрізняється лише колір. Дизайн дуже красивий та впізнаваний.

Паста закручується дуже гарним фігурним ковпачком.

Туба зроблена з дуже м'якого пластику, який нагадує алюміній, зручно видавлювати пасту, як кажуть, до останньої краплі.

Паста має класичну текстуру. Вона в міру густа, білого кольору, без будь-яких вкраплень.

Аромат паста має ненавʼязливий ніжний, дійсно квітковий з домішками мʼяти.

Післясмак паста залишає неймовірно приємний.

Паста відмінно піниться. Звідси дуже економна витрата. При цьому паста не травмує ясна і не викликає посилення чутливості емалі. Нічого не щипає і не пече. Для мене це плюс, не люблю, коли є такі неприємні відчуття.

Ефект від пасти мене повністю влаштовує. З нальотом та дрібними залишками їжі справляється чудово. Після чищення все видалено, поверхня зубів гладка, наче відполірована. Відчуття свіжості після цієї пасти максимальне і зберігається на досить довгий час.