Mila__Mi

Яка вона, паста на основі Бішофіту?

Яка вона, паста на основі Бішофіту?

З цієї зубною пастою я вперше познайомилися в далекому 2020 році. Після того повторювала її декілька разів. Сьогодні хочу розповісти вам про свої враження щодо неї ⬇️

Зубна паста знаходиться в м'якій тубі з мінімалістичним оформленням. Вона несе назву "Family" - родина, тому, що призначена для використання всієї родини, навіть дітям від 6-ти років. Тут і оформлення символічне (сімейне древо🌳) і об'єм, аж 125 мл.

На зворотній стороні можна знайти детальну інформацію про склад, опис деяких компонентів у складі (про їх призначення), метод застосування та інша інформація про виробника.

Одразу скажу, склад тут повністю натуральний та безпечний, як і всі засоби Bisheffect.

вода, каолін, гліцерин, розчин природнього бішофиту, екстракт стевії та кори дуба, кокамідопропілбетаїн, харчовий ароматизатор, діоксид кремнію, хлорофіл, молочна кислота, камідь ксантану, ефірна олія м'яти та лимону, гідроксіетилцелюлоза.

Не буду робити розбір складу, а просто залишу фото краткого опису основних компонентів та їх дію на зубки та ротову порожнину загалом.

Кришка фліп-топ, доволі туго сидить і при відкритті боляче пальцю 🤪 Раніше в цієї пасти була кришка, яка відкручується, вона мені більше подобалася.

Під кришкою знаходиться захисна мембрана з фольги, надійний захист👍🏻

Дозатор широкий і при цьому не тільки видає достатню разову порцію засобу, але й не перевищує його розхід.

Аромат трав'яної жуйки з лимонною ноткою, освіжаючий. Ну він приємний, мені особисто подобається 🌿

Колір ніжно-зелений, трав'яний, заспокійливий 🤭

Консистенція кремоподібна, однорідна, середньої густоти

На смак вона як хлорофіл (ви ж колись робили полоскання хлорофіліптом?) з гіркуватим присмаком (про це наголошує виробник). І також при чищенні зубів я відчуваю приємну свіжість (оскільки у складі є ефірна олія м'яти, але вона супер м'яка, не пече) та кислинку, мабуть через ефірну олію лимону.

Це знаєте такий бум смаків. Комусь звичайно буде не ок таке, але я вже звикла (хоча пам'ятаю свій перший тюбик цієї зубної пасти, ух 🤭).

Піниться дуже добре, невеликої кількості зубної пасти вистачає, аби утворилася необхідна піна для очищення зубів.

🌿вона добре очищує (повірте мені, як для натуральної зубної пасти, це гарне 👍🏻)

🌿освіжає подих при цьому дуже м'яко

🌿запобігає кровоточивості ясен та загалом позитивно впливає на ясна

Якістю цією зубної пасти я задоволена, не дарма ж я її повторювала декілька разів 😌

Дуже раджу спробувати, якщо ви шукаєте гарний варіант, натуральної зубної пасти.

Дякую всім за увагу 🧡