Spodobaieva Maryna

Blithe Patting Splash Mask Soothing Green Tea

Blithe Patting Splash Mask Soothing Green Tea

Дуже довго думала чи потрібно, але хотілось спробувати Blithe і для себе щось нове. Сплеш-маска - це багатофункціональний концентрований засіб, який діє за 15 секунд. Хоча я з самого початку розуміла, що буду використовувати тільки для обличчя. Вибір впав на зелений чай. Засіб багатофункціональний і виконує роль тонера, пілінгу та маски для обличчя. Можна використовувати для обличчя, тіла та волосся.

Сплеш-маска містить 5 кислот AHA, які розгладжують та освітлюють шкіру, покращують її мікрорельєф, відлущують ороговілий шар. Екстракт зеленого чаю та олія чайного дерева у складі нормалізують виділення себуму, заспокоюють її, знімають запалення та роздратування.

Засіб має гіпоалергенний склад, не містить глютена, синтетичних ароматизаторів, формальдегідів, силікону, парабенів та мінеральних олій.

Склад: Water, Lactic Acid, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Panthenol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated castor oil, 1,2-Hexanediol, Sodium Lactate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Gardenia Florida Fruit Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Flower Extract, Dextrin, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Salicylic Acid

Активні компоненти:

  • Молочна кислота відлущує мертві клітини шкіри, вирівнює структуру і рельєф, освіжає колір, стимулює процеси регенерації епідермісу.
  • Екстракти цитрусових регулюють вироблення себуму, заспокоюють запалення, мають антисептичний ефект, звужують пори, освітлюють тон обличчя, борються з гіперпігментацією і набряками.
  • Екстракт зеленого чаю дає антиоксидантний та бактерицидний ефект, зменшує набряки.
  • Ефірна олія чайного дерева діє в боротьбі з висипаннями, має антибактеріальний ефект, сприяє загоєнню.
  • Екстракт чорниці очищує і звужує пори, зміцнює стінки судин, освітлює шкіру.
  • Екстракт цукрового клену зволожує і живить шкіру.
  • Пантенол живить і пом'якшує шкіру, знімає почервоніння і подразнення, сприяє загоєнню травмованих ділянок.
  • Ефірна олія лаванди дезінфікує шкіру, заспокоює запалення, регулює вироблення себуму.
  • Екстракт квітів соняшника - джерело вітамінів A, D і Е. Зволожує та відновлює шкіру, має пом'якшувальну дію.
  • Саліцилова кислота має антисептичні та протизапальні властивості, звужує пори, регулює вироблення себуму.

Застосовувати можна по різному:

Для обличчя: розведіть маску в ковпачку дотримуючись пропорції ½ (одна частина маски і дві частини води), розподіліть по шкірі, залиште на 15 секунд, промокніть обличчя рушником.

Другий варіант додайте пару крапель маски на вологий ватний диск і використовуйте замість тонеру.

Третій варіант зробіть освіжаючий міст для обличчя змішавши маску з водою в пропорції 1/3 (одна частина маски на три частини води).

Четвертий варіант маску можна використовувати, як хімічний пілінг (нанести на очищену шкіру на 2-3 хвилини, змити теплою водою).

Для волосся: нанесіть невелику кількість засобу безпосередньо на шкіру голови на 2-3 хвилини. Змийте звичайним способом. (Даний метод допомагає ретельно очистити шкіру голови і активізує живлення волосяних цибулин, що призводить до зміцнення волосся і прискорення його росту).

Для тіла: використовуйте в нерозбавленому вигляді для відлущування і пом'якшення огрубілих ділянок шкіри (лікті, коліна, стопи і т.д).

Не забувайте після застосування використовувати сонцезахисні засоби.

Рекомендація: не відкривайте повністю, чесно, багато відгуків, що багато продукту виливається. Так більш економічніше, тут дійсно не вистачає дозатора чи помпи, за місяць з 70 мл. використала десь 2/10.

Blithe Patting Splash Mask Soothing Green Tea
Blithe Patting Splash Mask Soothing Green Tea
Blithe Patting Splash Mask Soothing Green Tea
Blithe Patting Splash Mask Soothing Green Tea