Фісташка

Addictive perfumes - Українська нішева парфумерія. Протестувала 6 жіночих ароматів

В адвенті від моїх подруг у мене попались два набори по три аромати від Addictive perfumes. Я носила їх по черзі десь з місяць і можу поділитись з вами своїми враженнями.

Чесно кажучи я ніколи не чул апро ці парфуми, і була рада познайомитись з вітчизняним брендом.

Що б краще зромзуміти мій смак і чи підходить вам моє відчуття ароматів, загляніть в цю статтю

https://club.makeup.com.ua/post/32635/

У мене набір пробників з двох коробочок. На сайті вони продаються як окремо кожна так і набором. Набором купляти набагато вигідніше. Розмір пробника 3мл, що як вважаю дуже добрею Бо мені люксові парфуми часто потрапляють в баночці такого ж розміру але наповнені до серединки. Тут же все як треба. Цього обєму достатньо що б точно зрозуміти чи ваш це парфум.

В кожній коробочці є промокод на знижку в 100грн на покупку повнорозмірних парфум з цього набору. Такі речі я теж дуже люблю.

На сайті подивилась як виглядає поінорозмірний флакончик, і це просто любов. Він мені так стильно виглядає і здається що навіть в сумочку покласти буде зручно.

Загалом можу сказати що парфуми гарні, є досить цікаві композиціі. Але зважайте що більшість з них мають досить солодкий аромат. Вони не розкриваються так по різноманітно і цікаво як наприклад Armani Si, або Diptyque. Вони більш пласкі і однотонні. але ж і ціна кардинально відрізняється

Addictive (50мл) - 1000грн

Diptyque (75мл ) - 8000-10000грн

Armani Si (50мл) - 2700грн

Але при цьому вони досить стійкі і шлейфові. Якщо знайти той самий свій аромат то він може покорити ваше серденько

Guilty Pleasure

  • Верхня нота — шафран, жасмин
  • Нота серця — амбра, амбервуд
  • Базова нота — смола ялини, кедр

Одразу скажу що мені цей аромат взагалі не зайшов. Для мене він занадто важкий, дивний. Є якась нота яка прям трохи раздража мене. Я люблю жасмин але інших нот у мене немає в жодних парфумах, і я мабуть розумію чому. Жасмину я майже не відчуваю, він дуже губиться в інших нотах. Він солодко пряний, навязливий. Загалом не мій варіант

4/10

Untamed

  • Верхня нота — османтус, жасмин, малина, троянда
  • Нота серця — індійська тубероза, нарцис
  • Базова нота — амбра, кедр

Ось ці вже трохи краще, але не найтоповіші у наборі. Мені дуже подобаєтся аромат і я б була в захваті якби він був менш солодкий. Вроді всі ноти гарні, мені подходять але все ж таки рівень важкості і солодкості для мене зависокий. Трошки притушити його, зробити більш свіжим це ьув би супер мій аромат. А так, пішов до сестри. Хоча моїй подрузі саме цей сподобався найбільше, тож все дуже субєктивно.

Відчуваю багато фруктів, прям дуже фруктовий, десь за 3 годинки починається квітковий аромат. Шлейф дуже довгий і мені він подобається більше за те що чую на собі :)

7/10

First Date

  • Верхня нота — лимон, смородина
  • Нота серця — конвалія, маракуйя
  • Базова нота — сандал, мускус

Легкий приємний квітково-фруктовий аромат. Трошки солодкий, але вміру. Освіжачючий лимон і більш солодкі фрукти роблять аромат дуже приємним і ненавязливим. Як на мене ідеальний на літо. Один з моїх улюблених в цій 6ці. Єдине що шлейф і стійкість у нього слабкіша ніж у двох попреденіх.

8.5/10

Karma

  • Верхня нота — морські ноти, папороть, мандарин, шавлія
  • Нота серця — білий чай, білий ірис, мате
  • Базова нота — амбретта, боби тонка

А це мій улюблений з набору. Поєднання запаху моря, мандарин з квітами відносить мене у відпустку. Аромат свіжий, трошки солодкий, але має ще щось дуже цікаве в ароматі чого я не чула в інших парфумах. Можливо це папороть, бо не памятаю що б хоч щось з нею пробувала. Але ця невідома мені нотка прям чіпляє і змушує мене наносити цю Карму кожен день. Дорогий, цікавий, легкий, стійкий. Шлейф середній.

10/10

Cherry on Top

  • Верхня нота — вишня мараскіно, гірський мигдаль, лікер
  • Нота серця — слива, жасмин, троянда
  • Базова нота — боби тонка, ваніль, кориця, гвоздика, кедр

Для мене дуже солодкий, дуже важкий і навязливий. Так він стійкий і шлейфовий, але я не можу його довго на собі відчувати. Бо мені він трошки як удушливий. Я дуже яскраво відчуваю вишню, мигдаль і за кілька годин починаю відчувати тільки ваніль. На мені квіткові ноти якось губляться.

7/10

Play Nice

  • Верхня нота — шампанське, абрикос, чорна бузина
  • Нота серця — орхідея
  • Базова нота — збиті вершкі, чорний палісандр

Яскравий, але не навязливий; фруктовий але не занадто; квітковий але тільки на фоні. Крутий, цікавий, приємний аромат. Не схожий ні на що з того що в мене є. Стійкий, стійкіший за First Date. Теж у мене лежить на столику косметичному бо часто ним коистуюсь.

9/10

Комплект з двох тестових наборів однозначно рекомендую до покупки, якщо хочете познайомитись саме з українським брендом парфумеріі. Це був цікавий досвід, аромати разноманітні на будь-який смак. Все ж таки те що мені не сподобалось, заюрала моя сестра бо їй вони підійшли. Тому все субєктивно. Не очікуйте від них люксових композицій, багатошарових і цікавих.

У відношенні ціна - якість парфуми те що треба. Плюс такий набір мініатюр буде гарним подарунком поціновувачам вітчизняних брендів.