#Ihaveno

#Ihaveno

Цікаво проаналізувати вміст своєї косметички, точніше двох.

Перша щоденна, з невеликою кількістю засобів, відсортованих, відфільтрованих. Тих, які щоденно допомагають мені перетворюватися на красуню). Жартую, звісно.

Друга косметичка значно більша. У ній є набір тих засобів, які дуже рідко перекочовують у першу. А є й такі, які є, але вони ніколи не опиняться у ній.

1. Тональний крем чи будь-які інші його версії. Навіть створюючи трохи святковіший макіяж, не можу ним користуватися. Через деякий час починають червоніти очі, сльозитися, пекти. Таке було і від професійної косметики у студії візажу. Не можу зрозуміти чому, адже не маю жодної алергії на косметику. Чим тільки очі не фарбувала, і нічого. А тут таке.

2. Лайнер для наведення стрілок. У студентські роки без стрілочок з хати би не вийшла. Тішуся, що вже багато років обходжуся без них. Хоча на молоденьких дівчатках їх присутність подобається.

3. Кольорові тіні. Єдині, які ще є це чорні. Дуже рідко, на великі дефіляди можу трохи засмокіайсити))

4. Хайлайтер. Напевно вже вік не той...

5. Червона помада. Подобається, але не моє.

До речі, маю ідею челенджу. І не одного. Треба буде якось запропонувати.

Згадала ще одне!

6. Матовий лак для нігтів. Один раз спробула. І все. Склалося враження, що це просто незавершений манікюр.