Кайал: Знайти недоліки можна та чи потрібно?
З олівцем для очей Кajal від Essence я потоваришувала буквально відразу. Насамперед я відзначила: відтінок, текстуру та комфорт у носінні. Детальніше, давайте розмірковувати далі :)
Ціна: Вона прекрасна, як не глянь. Залежно від відтінку, ціна відрізняється. Цікаво що базові повсякденні відтінки цінник нижчий.
Оформлення
Зовні це звичайнісінький олівець з темно-коричневим дерев'яним корпусом. На ньому дрібним шрифтом вказана загальна інформація різними мовами.
Незважаючи на те, що ТМ зареєстрована у Німеччині, олівець, як зазначено, зроблено у Бразилії.
Об'єм: 1 г.
Олівець не містить ароматизаторів. А також має веганську формулу. Точиться без проблем, не ламаючись. Зберігати краще у холодному місці.
Текстура
Основна відмінність кайала від звичайного контурного олівця - м'яка текстура. Він залишає жирний та чіткий слід.
Текстура відбиває суть кайала. Грифель однорідний, кремовий; не жирний та помірно м'який. Не залишає подряпин на шкірі, при цьому він досить міцний, щоб не ламатися під час використання.
Колір 08 – добре пігментований темно-коричневий. Для мене ідеальний відтінок. У ньому немає вульгарності, при цьому робить очі максимально виразними. Має дрібні світловідбивні частки.
Для порівняння можете побачити яка різниця між відтінком олівця для Бровей Essence Micro precise та олівця для очей Essence Kajal:
Використання
Кремова текстура легко ковзає по шкірі і не тягне повіку. Користуватися ним дуже зручно та комфортно.
У повсякденному макіяжі я часто підводжу лінії між вій з мінімальною кількістю тіней або без них. Олівець чудово справляється з цим. Для більш виразного результату наношу в 2 шари.
Якщо гостро заточити, можна намалювати і стрілку. Але все ж таки, текстура не розрахована для витонченого кінчика стрілки.
Вона дозволяє робити розтушовку, але піддається не кожному пензлю. При розтушовуванні трохи вгасає пігмент і може плішити. У цьому випадку обов'язково потрібно конбінувати з тінями і можливо доведеться пройтися олівцем кілька разів.
На шкірі не застигає. В силу цього він особливо комфортний для слизової.
Стійкість
Тут вже не так добре. До кінця дня помічаю, як олівець переходить в легку димку. З тынями не розтікається і не відбивається на моїх повіках (але, в принципі може.. така тут текстура). Стирається будь-яким засобом для демакіяжу.
Рекомендую? - Звичайно. Олівець не поступається іншим маркам і повністю відповідає поняттю "Кайал",
Також, рекомендую олівець для слизової оболонки: Essence inner eye: https://club.makeup.com.ua/post/29792/
_______
Essence Kajal Eye Pencil
Коментарі (0)