Anastasia Holubenko

#ihaveno чого немає в моїй косметичці?

#ihaveno чого немає в моїй косметичці?

Почитавши дописи дівчат, зрозуміла, що є багато продуктів які немає в своїй косметичці кожна друга красуня з цього челенджу, і це на краще, бо зазвичай ці товари несуть дуже мало користі і не потрібно витрачати на них кошти. Тому цей челендж є приводом передивитись свою косметичку, щоб зрозуміти чого ніколи не було та бути не може у твоїй косметичці, та чого немає, але дуже хочеться.

Тому розпочнемо з продуктів які напевно ніколи не з`являться в моїй косметичці:

- Праймер/база під макіяж

Не бачу сенсу в цьому продукті, особливо на кожен день. Як писали деякі дівчатка і я з ними походжусь, моя база - якісний догляд.

- Патчі

Один раз в житті їх придбала і використала всього половину та згодом викинула вже протерміновану баночку. Все що в більшості випадків патчі можуть, це створити певну “магію ранку”, але я наразі вважаю це безглуздою витратою коштів особисто для себе.

- Твердий шампунь

Не дуже люблю тверде мило, тому якось не горю бажанням тестувати твердий шампунь, рідкий мене повністю влаштовує.

- Креми для депіляції

Точно не мій продукт, колись тестувала і моєму жорсткому волоссю це просто як звичайний кремчик для тіла 🥲

- Тканинні маски

В підлітковому віці їх любила, зараз користуюсь в більшості випадків коли хтось подарує, сама давно не купую, бо теж не бачу сенсу витрачати на них кошти, хіба що коли дуже-дуже захочеться створити собі справжній СПА-день.

- Накладні вії

Не маю в них потреби, бо маю свої від природи гарні та довгі вії.

- Масажні ролери, скребок гуаша і так далі

Раніше дуже хотіла собі придбати скребок гуаша, але начиталась дуже неоднозначних відгуків та застережень щодо нього, тому думаю хороший масаж обличчя можна зробити і власними ручками. Але хто його має, поділіться, будь ласка, своїми враженнями в коментарях.

Спірні продукти, які наче і хочу протестувати, а водночас не впевнена чи мені це потрібно:

- Автозасмага

Я з компанії блідошкірих і навіть влітку мені не дуже вдається якось засмагнути, бо є люди яким достатньо на 10 хвилин вийти і вони вже як шоколадки, а я все літо ходжу з білими як сметана ніжками, тому можливо на якусь подію куплю та протестую, що ж таке ваша та автозасмага 🙈

- Сироватки для росту вій та брів

Як я вище писала маю від природи доволі непогані вії, але надихнувшись відгуками чарівної Ta_nyaaaaaaa☺️ думала теж спробути якусь нашумівшу сироватку, аби побачити максимум своїх вій. Але вкотре нафарбувавши свої вії, глянувши, що вони в мене і без того довгі та красиві, та потім подивившись на ціни тих сироваток, вирішила заспокоїтись. Хоча в підлітковому віці мама мені розповіла про рицинову олію, якою я час від часу все ж користуюсь (коли згадую про неї, або коли в мене ламінування), але все ж не дуже подобається ефект жирності на повіках, яке вона дає, тому, можливо придбаю якусь лайтову сироватку на основі олій чи щось таке.

- Гідрофільна олія

Обожнюю міцелярку, тому поки сенсу переходити на гідрофілку не бачу. Придбала собі пробник гідрофільного бальзаму від Heimish, тоді вже і зрозумію потрібно воно мені чи ні.

- Кольорові туші

Мене і чорні прекрасно влаштовують, але оці ваші модні коричневі і бургунді не дають мені спати також 😂

- Тверді чи олійні парфуми

Не впевнена, що вони мені потрібні, звичні для всіх парфуми мене повністю влаштовують.

Те, чого немає в моїй косметичці, але дуже хочу:

- Розчіска Janeke або Tangle Teezer

Шкода грошей, скажу чесно🙈. Маю розчіску репліку на Tangle Teezer з А💛, яка мене повністю влаштовує, але вона вже зовсім втратила свій зовнішній вигляд тому сподіваюсь натрапити на хороші знижки і все ж придбати ці омріяні розчіски, думаю спочатку за Janeke, а там подивимось.

- Плампер для губ

Ніколи не мала подібного подукту в своїй косметичці. Дуже дуже хочу затестувати новий плампер від Maybelline.

- Сонцезахист для обличчя

Ніколи не мала повноцінний сонцезахист для обличчя, зазвичай якийсь кремчик з не високим вмістом УФ фільтрів, або якийсь ВВ крем, а окремий продукт боялась брати, бо раніше зовсім в них не розумілась та і ціна мені кусалась, але цього року точно він у мене з`явиться 🤞🏻

- Трендові атласні/шовкові бігуді

Теж та річ, на яку мені шкода грошей, бо волосся моє пряме і не дуже тримає укладок, але які ж красиві локони виходять із цими бігудями. Дуже подобаються від українського бренду Krasavka.

Дякую, що дочитали ❤️

Чи співпали деякі пункти з вами? Діліться в коментарях ☺️