Фечко Христина

Найкрутіша палетка, що в мене є

Найкрутіша палетка, що в мене є
Найкрутіша палетка, що в мене є
Найкрутіша палетка, що в мене є

Над цією покупкою я думала місяць бо ніби вона мені і не треба, але все ж чомусь треба. Проте замовила палітру тіней Serenity від Cosmic brushes.
Ця палітра це от щось із чимось 🔥. На перший погляд може здатися, що вона дещо похмура але, ця палітра — це чудова весняна атмосфера, гарні пастельні відтінки з фантастичною пігментацією, що чудово тушуються.

Тіні чудово тушуються і без різниці чи це світлий чи темний колір. Вже зробила декілька макіяжів і можу запевнити що тіні не залипали та не робили проблем. Також, варто зазначити, що в цій палітрі світлі відтінки можуть перекрити темні.


Поки що великих мінусів не знайшла.
За відгуками чула, що ці тіні чудово працюють на консилерах, особливо Rimmel The Multi-Tasker тому замовила його собі і результатом задоволена (а ще він досить щільний та перекриває почервоніння та синці під очима). Щодо того, як ця палітра працює на базі під тіні, то не знаю бо в мене нема 😅. Також, всі макіяжі, які можете побачити внизу, робила на консилері, без кольорових баз.


В палітрі двадцять рефілів, з них чотирнадцять матові, решта — сяючі. Матові чудові, сяючі теж непогані, але якщо ви любитель сяючих тіней, пігментів, і всякого блискучого то вони вас не здивуюсь. Є дещо сухуваті рефіли, але тіні працюють добре. Трохи пиляти, але це цілком нормально бо всі сухі продукти пиляти коли їх набирати.


Трішки розкажу про деякі відтінки:
Відтінок Opal переливається в гарний яскраво-бірюзовий колір, також, він не має помітної кольорової бази та блискітки дуже дрібні тож можна використовувати як хайлайтер в якомусь яскравому макіяжі або й просто так щоб сяяти ✨.
Відтінок Echo то лазурна краса. Неймовірно гарний та ніжний відтінок, яким хочеться милуватися і наносити на себе.
Mood — насичений та глибокий синій колір, його треба трішечки бо як і всі інші відтінки, він дуже пігментований, працює чудово.
Wanderer — оливковий з золотими часточками. Однозначно один з моїх фаворитів за відтінком, нажаль, ще не зробила жодного макіяжу, але маю великі надії на нього.

Еther на лавандовий базі і переливається блакитними часточками.

Також, відтінки неймовірної краси Forest та Lagoon. Люблю їх. Це такі красиві, глибокі зелені відтінки, які легко зтушувати разом.
В цій палітрі поки претензія є лише до відтінку Mystical. От він на вигляд чорний, але не вугільно-чорний, якийсь він не дуже насичений в порівнянні з іншими, а жаль.


Висновок: Serenity — дивовижна палітра тіней, з чудесною пігментацією, прекрасно тушуються, звичайно до них треба звикнути, і якщо ви новачок у роботі з тінями то спочатку буде складнувато впоратися з пігментацією, але все з часом і я вірю, що ви все зможете)))
Тож, якщо хочете палітру, що чудово працюватиме та матиме яскраві кольори без кольорових баз то однозначно раджу Serenity від Cosmic brushes.

Найкрутіша палетка, що в мене є
Найкрутіша палетка, що в мене є
Найкрутіша палетка, що в мене є
Найкрутіша палетка, що в мене є
Найкрутіша палетка, що в мене є
Найкрутіша палетка, що в мене є