Оленка

Універсальний засіб

Універсальний засіб

Це відмінне молочко-флюїд, яке відрізняється дуже простим складом, легкою текстурою та добре готує обличчя, не забиваючи пори. Його використовують як експрес-базу під макіяж, тому що шкіра з ним швидко зволожена, але макіяж не тече. Дівчатка, які працюють з нареченими, просто закуповують Embryolisse літрами.

У лінійці Embryolisse є поділ за типами шкіри:
- Зволожуюче молочко-крем Lait-Crème Fluide - для нормальної, воно найуніверсальніше;
- Lait-Creme Concentre – молочко-крем концентрат – для сухої шкіри, воно щільне та густе, дуже поживне;
- Lait-Crème Matt - легкий гель-флюїд, для жирної шкіри, представлений дуже мало де.

Упаковка:
Embryolisse Lait-Crème Fluide продається в 3 різних обсягах, тому кожен знайде свій розмір: 30мл, 75мл, 500мл

Я спеціально брала найбільший обсяг, тому що він був найвигідніший, тим більше, що спектр використання Embryolisse Lait-Crème Fluide дуже широкий і сумнівів у тому, що я його знайду куди застосувати до останньої краплі, взагалі не було. У великій упаковці є зручний дозатор.

Взагалі Embryolisse Lait-Crème Fluide вважається найуніверсальнішим засобом зі своїх товаришів. Оскільки завдяки текстурі та формулі його можна використовувати дуже по-різному:
- як зволожуючий крем
- як зволожуючий засіб для тіла,
- як крем для рук,
- як засіб для зняття макіяжу - правда дуже стійкий макіяж не візьме, йому підвладний тональний, пудра, рум'яна, звичайна туш і тіні, а ось з підведенням йому не впоратися
- як лосьйон після засмаги,
- засоби після гоління,
- дитячого засобу для догляду
- щоб зробити легкий ББкрем на кожен день - заважаємо пару тональних крапель з молочком


Текстура в нього дуже легка, швидко вбирається, особливо якщо наносити правильно. Мені сподобалося використати це молочко вранці, бо воно швидко вбирається, добре зволожує, але макіяж тримається цілий день добре і не пливе. До цього я намагалася брати якісь матуючі штуки і таким чином пересушила шкіру, оскільки матування було за рахунок силіконів та спирту.

Для тіла теж класно, але витрати великі і мені його шкода))) воно швидко вбирається не залишаючи липкості, жирності, можна відразу одягатися і бігти у своїх справах.
Макіяж я вже давно знімаю міцелярним гелем або гідрофільною олією, тож тут мимо.


Але загалом я можу вам радити цей засіб. За рік ви його точно закінчите.

Універсальний засіб
Універсальний засіб
Універсальний засіб