Кузя Ю-а

Summer I Turned Pretty

Summer I Turned Pretty

ПАРФЮМ SUMMER I TURNED PRETTY

Літо, коли я стала кращою… романтичний, динамічний, драматичний і сексуальний в кінці..

Summer I Turned Pretty — аромат з колаборації з інфлюенсеркою Веронікою Сенькіною. Співпраця вийшла динамічною і трохи несамовитою. Тож аромат відповідний.

Спочатку, це цитрусові, хоча я відчула й навіть в перемішку з зеленню. Зачекайте мить і відчуєте яскраво купу солодких, щойно порізаних лимонів, навіть сицилійських апельсинів я б сказала :) І все то й же зелений базилік з ним. Яскравий вже с початку.

Далі йде чистота. За чистотою — солодкість ожини й пряність сандалу та кумарину. За цим всім, аромат для мене стає благородним, аристократичним та все ж таки залишається безтурботним.

І так, він кращий для теплої погоди та сонця. Одягнувши його - літо наступає у вашій душі і людина поруч також заразиться цим літнім вайбом. Аромат тихий, близькій шкірі, інтимний і сексуальний. Це не про шлейфи шалені та довгі. Це про інтим та розмови для двох.

Насолоджуйтеся собою і вашим кращим літом у флаконі. Згадайте якесь одне, особливе літо, і повірте, цей аромат буде вас в нього переносити щоразу, коли він на вас.

Верхні ноти: лимон, базилік, евкаліпт, квіткові ноти.

Середні ноти: ожина, ірис, жасмин, лаванда, гвоздика, тим’ян.

Базові ноти: мускус, кумарин, пачулі, сандал, дубовий мох, ветивер гаіті.

Аромат насичений на початку, гарний в носці, стійкий на одязі до наступного прання, на шкірі відчуваю 5-6 годин, далі хочу поновити. Знову дати можливість собі знову пройти доріжку від лимонних садів до мускусу… і згадати … моє літо.

І одразу фільм на фоні "Іж, молись, люби..."

А ще, я вкотре пишаюсь українським продуктом. Нішові аромати, наші, рідні! Створені в рідній Україні. І дадуть фору закордонному продукту.