Pilirina 💛💙

KISS-ON-CHEEK - украінський аромат "блакитної крові". Поговоримо?

KISS-ON-CHEEK - украінський аромат "блакитної крові". Поговоримо?
KISS-ON-CHEEK - украінський аромат "блакитної крові". Поговоримо?
KISS-ON-CHEEK - украінський аромат "блакитної крові". Поговоримо?

У цьому ароматі відчуваю всі ноти, але окремо не говоритиму про кожну. Відзначу лише класичний прояв жіночності без кричачого шлейфу та чітке балансування кожного компонента. Це не просто гарно, це дуже гарно.

Флакон симпатичної форми, стриманий. Металева кришка плавно та акуратно сідає на флакон. Багато місця у сумочці не займає, але душу гріє.

Пульверизатор стандартний. Не особливо чутливий, але половину пшика за бажання зробити можна. Розпорошує широкою хмаринкою, не плюється і нічого не підтікає.

Верхні ноти: ананас, папайя, яблуко, бергамот.

Середні ноти: фіалка, ірис, троянда.

Базові ноти: кашмеран, білий мускус, бензоїн, ваніль, жасмин, кедр, олібанум, пачулі.

З першого подиху мені сподобався. Звучить стильно, без химерності та нав'язливоі сексуальної жіночності. Самодостатній, добре зібраний та збалансований аромат.

Зі старту відчувається ананасове смузі в стані напівготовності. До нього приєднується кремове відлуння папаі чи навіть звичайноі дині , які розбавлені ароматом помадного ірису та соковитим цитрусом. Має бути фруктово, але деревний кашмеран додає сюди трохи сухості і якоісь димності, фіалка та пачульки благородно приземляють, а ваніль припудрює всю цю суміш та не дає скотитися у фруктову гурманіку. Потім аромат знаходить кислинку, очевидно, за рахунок яблука. Хоч у піраміді заявлений жасмин, я його не відчула якоюсь окремою нотою. Принаймні звичний жасмин не ідентифікований моім носом.

А от кремовість, помадність, м'якість, легка фонова свіжість та якась смолистіть тут є. Думаю, що за це відповідають мускус, кедр та бензоїн, який відрізняється солодким ароматом і нагадує медово-вершкову ваніль. Його важко з чимось сплутати. До речі, мускус дуже чистий, охайний. Тут все благородно, прозоро та на напівшепоті.

Це все на таких півтонах, напівоборотах, що здається, я намагаюся вловити невловиме. Настільки KISS-ON-CHEEK грамотно скроєний. Тут відчуваю фруктовість, і квітковість, і деревину, але не можу змусити свої рецептори сфокусуватися на чомусь одному. Наче тільки розбираюся, але в повітрі вже все змішалося. Але за характером звучання я все-таки знайшла спільну схожіть з Burberry Her Elixir. Думала, здалося. Ні, все-таки навіть у пірамідах є багато спільних ноток, особливо у шлейфі. Але тут ви точно не відчуєте баккареподібних, йодованих ноток, які не всі полюбляють.

А ось за настроєм та напівпрозорістю вонимені в чомусь схожі направленням на Iris Violet Alexandre.J.

Ходила. Згадувала. Можливо моі асоціаціі будуть дещо незвичними для когось, але для мене це щось схоже за квітково-фруктовим звучанням з Dr. Gritti Chantilly, але без кокосових нот. Підкреслю, що це моя думка, вона може не співпадати з чиєюсь. Аромати різні, звучання, направлення - схожі. Насправді, тут важко з чимось порівняти, бо аромат KISS-ON-CHEEK дійсно самобутній.

І ніби, через кілька годин після нанесення, здається, що немає його, розчинився в просторі, як раптом чується його тонкий-тонкий голос. Повільна гра, коли ти просто чуєш запах своєї шкіри на посиленій гучності. Тут ставлю одні плюси. Не очікувала цього від украінськоі ніші. Загалом годин 5 він трмається прибитим до моєі холодноі шкіри, постійно трансформується, змінюється. Цікавий.

KISS-ON-CHEEK - це якісно, красиво, сучасно, стильно! Мені дуже сподобалося перше знайомство з новим украінським парфумерноим брендом 13perfumes.

Не відмовилася б від повнорозмірного флакону.

Рекомендую спробувати!

Від мене великий, жирний лайк!