Iryna Koval

Ellips Vitamin Hair Mask

Ellips Vitamin Hair Mask
Ellips Vitamin Hair Mask

Ellips - це бренд, який спеціалізується на створенні продуктів для догляду за шкірою голови та волоссям.

Нещодавно я розповідала про свої улюблені вітамінні капсули від Ellips - https://club.makeup.com.ua/post/31239/ , а сьогодні хочу поділитися своїм топом масок для волосся цього ж бренду.

"Терапія для волосся" Ellips Vitamin Hair Mask Hair Treatment

Маска збагачена олією жожоба та вітамінами А, С, Е та провітаміном В5, які впливають на волосся комплексно:

  • живлять та зволожують;
  • підтримують оптимальний гідробаланс;
  • розгладжують посічені кінчики;
  • відновлюють пошкоджену структуру;
  • захищають від хімічного впливу та високих температур;
  • повертають здоровий блиск та шовковистість.

"Розкішне сяйво" Ellips Vitamin Hair Mask Smooth & Shiny With Aloe Vera Oil

Збагачений вітамінами А, С, Е і провітаміном B5, а також алое вера, склад продукту допомагає зберігати необхідний рівень зволоження волосся, відновлює його здоров'я і красу, сприяє стимулюванню росту і надає неймовірний блиск. Регулярне застосування робить волосся м'яким, слухняним і сяючим, забезпечуючи стійкість до негативних впливів навколишнього середовища.

Текстура цих масок доволі густа, легко розприділяється по волоссю, не обтяжує та не залишає жирного блиску. Після використання на волоссі залишається приємний аромат.

Мені зручно користуватися масками у форматі саше - 20г, оскільки я постійно люблю пробовувати щось нове, і враховуючи мої часті подорожі, такий об’єм - просто знахідка для мене. Однієї сашетки мені вистачає на 2-3 застосування.

Щоб досягти бажаного результату, я використовую маску один-два рази на тиждень у комплексі з вітамінами від Ellips, мені надзвичайно подобається результат.

Якщо ви шукаєте якісну маску для волосся, то Ellips Vitamin Hair Mask - ідеальний варіант. Виробник пропонує широкий асортимент масок для будь-якого типу волосся, і я впевнена, що кожен знайде щось для себе.

Ellips Vitamin Hair Mask