Strange Love

Санскріни на сезон 2024

Санскріни на сезон 2024

Скоро весна, а значить потрібно готувати запас сонцезахисних засобів. До того ж останні дні а Україні УФ-індекс уже перевищив позначку 2, тому в денну пору раджу використовувати хоча б SPF20-30.

Сьогодні покажу, чим планую захищатися від сонця у сезон 2024.

Давно мріяла його спробувати. І нарешті дійшли руки! Цей крем більше про зволоження, ніж про захист від сонця. Проте він буде дуже доречним якраз у період березня-квітня, коли сонце ще не дуже активне.

Густий, трішки вибілює шкіру, проте цей білий наліт доволі швидко зникає після розподілення по обличчю. Дуже комфортний та справді добре зволожує шкіру, при цьому не забиває пори.

В плані безпечності УФ-фільтрів, то він явно уступає іншим санскрінам моєї добірки, зате містить багато активів, як от кераміди та гіалуронова кислота.

Одним реченням - ідеальний засіб на міжсезоння, зволоження + базовий захист від сонця.

Чи не найпопулярніший санскрін в мережі на даний момент. А все тому, що захищає і від UVA-, і від UVB-. До того ж його фільтри абсолютно безпечні для вашої ендокринної системи, бо фотостабільні та надсучасні.

Має легку водянисту текстуру, більш прозору, ніж у Beauty of Joseon. Не забиває пори. Добре зволожує. Лягає на шкіру невидимим шаром. Мені здається, від підійде усім типам шкіри, в тому числі проблемній, адже має багато активних компонентів у собі. Формула містить заспокійливий екстракт центелли азіатської.

Наразі це ідеальний та безпрограшний варіант! Проте і вартість у нього найбільша - в межах 1100 грн.

Фаворит людей із сухим типом шкіри. Санскрін-легенда. Дуже поживний, гарно зволожує та відновлює, окрім того, що захищає від сонця. Містить фотостабільні сучасні фільтри, які не впливають на вашу ендокринну систему.

Проте для людей з жирним типом шкіри може бути надто масним та блискучим, врахуйте це.

Мені ж він дуже подобається, тому одразу взяла дві пачки наперед. Розхід, до слова, 1 тюбик на 2.5-3 місяці. Якраз на максимально сонячний сезон.