finita la comedia
Місяць: зимні
Чи цікавий вам такий формат?
Перше, CeraVe Hydrating Cleanser
Чи здивую я Вас, якщо скажу що вона крута? Про формулу з керамідами та гіалуроновою кислотою також ви чули, я впевнена) Для найделікатнішого очищення 1000 із 10.
Придбаю ще раз? Так! Але спершу спробую щось нове)
Масло Ши в форматі стіку
Я ним познайомилась після опіку. Потрібен був продукт для регулярного оновлення зволоження післяопікової рани, так як активні рухи та сухість не сприяє загоєнню.
Увага, свіжі опіки ні в якому разі не можна мазати маслом чи пантенолом, будь-чим що робить плівку, тому що буде тільки гірше.
Формат не зручний, бо стік не викручується, скоріш олівець. Аромат то окремо, мені занадто солодкий. Арганове, Ши, Макадамія взагалі не мої аромати, добре що опік був на нозі) Але носити з собою було зручно.
Придбаю ще раз? Ні)
Пом'якшувальний крем для огрубілої шкіри Topicrem
Засіб призначив мені дерматолог. Як кератолітик - так. В складі 10% сечовини і вона роботу свою робить. Але ще раз не придбаю. Користуватись ним постійно не змогла, печіння, липкий, ще й аромат мені абсолютно не підійшов.
Сухий шампунь для волосся "Свіжість коренів і об'єм" Wella ShockWaves Style Refresh & Volume Shampoo
Бідося із бідось. Сухий шампунь? Ні.
Лак для волосся? Можливо. Але дуже слабенький і є підозра, що зробись з волосся люфу.
-10 із 10.
Моделювальний крем, денний Nivea Hyaluron Cellular Filler +Elasticity-Reshape Day Cream SPF30
Крем з великою передісторією, але скажу коротко. Ні.
Наразі там ще є, але користуватись ним не можливо. Можливо як спф для рук влітку.
Щось в складі дає жахливий присмак, як би це дивно не було. Аромат не зникає, інтенсивний, через годину від нього починає нудити.
Ні ні ні.
Дякую за увагу.
Коментарі (0)