Кузя Ю-а

Перестали кровоточити десна! Зник ниючий біль!

Перестали кровоточити десна! Зник ниючий біль!

Всі знають, що здорова ротова порожнина впливає не тільки на красивий вигляд, а і на загальне самопочуття.

Справжнім відкриттям особисто для мене стала навіть і не ця паста, а взагалі бренд Bisheffect. Але сьогодні про пасту

Мої сімейні дуже зацікавились продукцією і особливо свекруха.

В неї сильна кровоточивість ясен і болі періодично під коронками. Можливо це не приємно читати у пості, але всі ми живі і у людей бувають усілякі ситуації.

Так от, добре подумавши, я обрала ій органічну пасту Bisheffect на основі бішофіту Та Ополіскувач до роту (про нього згодом в іншому пості).

Смак: солонуватий, натурально ароматизований чимось мʼятним, дубовим та петрушко-кроповим і ще, є гіркота! Звучить неординарно, але звикаєш після другого використання. Післясмак - мʼята та дуб та сіль, але комплексно дарує свіжість у подиху.

Паста, завдяки свої властивостям прибирає кровоточивість, ремінералізує зуби, зміцнює ясна, знімає запалення і зміцнює ясна, ефективно видаляє зубний наліт, дбайливо відбілює зубну емаль, бореться з проявами пародонтиту, освіжає подих.

Свекруха одразу відмітила, що зпав той надокучливий біль, а значить лікує запальні процеси, зменшилась кровоточивість - і це також велика перемога. Сказала, що б я тепер постійно ій її купляла. От так от.

Паста реально працює та я б радила усім, хто слідкує саме за здоров’ям зубчиків!!!

А тепер увага - склад, що є максимально натуральним! За це повага! Жодного хімічного небезпечного складника!

Склад:

Каолін, Вода, Магній хлористий (Бішофіт Полтавський), Гліцерин, Кокамідопропілбетаїн, Ароматизатор, Ефірна Олія м'яти, Камедь Ксантану, Діоксид кремнію, Хлорофіл Натуральний, Екстракт меду, Молочна кислота, Натуральні Екстракти Петрушки, Кори Дуба, Календули, Гідроксіетилцелюлоза

Рекомендую 💕

Перестали кровоточити десна! Зник ниючий біль!