Євгенія 👩

Мої топ-3 #madeinukraine💙💛

Мої топ-3 #madeinukraine💙💛

Всім привіт✌️

Makeup запустив дуже крутий, душевний челендж, повз який просто не можливо пройти💙💛. Хочу сказати, що я дуже пишаюся всіма нашими українськими брендами, які працюють і дарують нам якісні товари у такий непростий час. Вважаю, що дуже важливо підтримувати вітчизняного виробника не лише з економічних міркувань, а й через створення ідентичності, адже вітчизняні бренди відображають культурні та національні цінності. Підтримка українського виробника допомагає зберегти та поширити унікальну культурну нашою країни).

Для свого допису я обрала 3 українські бренди, які вважаю справжніми б'юті-перлинками:

  • Fresh Juice/Зелена аптека та і в цiлому компанія "Ельфа"
  • Mareve
  • Delamark

Щоправда, зупинитися на цих брендах не змогла, тому дуже коротко згадаю ще кількох виробників, які заслуговують на увагу)

Компанія "Ельфа" з'явилася на українському ринку у 2008 році. Ця компанія вже 15 років виготовляє продукцію 29 брендів, серед яких найпопулярніші:

  • "Зелена аптека"/Green Pharmacy
  • Fresh Juice
  • Dr.Sante
  • Домашній лікар
  • Lady Caramel, Camomile, Hemp Epil, Aloe Epil - засоби для видалення волосся

Цю компанію сміливо можна назвати старожилом українського б'юті-ринку). А для мене - це косметика яка зі мною з дитинства, тому що перша покупка у Ельфи була того ж 2008 року, коли мені було лише 14 років).

  • Тоді я купила реп'яхову олію для волосся та мило з лавандою "Зелена аптека", якими регулярно користувалася близько 5 років. До речі, і зараз можу сказати, що це дуже непогані продукти).
  • Пізніше я користувалася олією з червоним перцем для росту волосся і воно допомагало). Тоді ж у мене з'явилося молочко для зняття макіяжу від "Зеленої аптеки", яким я користувалася десь до 2018 року так точно)
  • У період підліткових висипів (16-18 років) "Зелена аптека" також була зі мною. Постійно купувала дьогтьове мило з дозатором. Зараз звичайно моя шкіра не переживе дьогтярного мила, але в той час воно мене виручало)
  • У студентські роки, через постійні недосипи і звичайно ж генетику - у мене з'явилися темні кола під очима. З ними я боролася теж із "Зеленою аптекою" та її кремами під очі. До речі, саме ці креми дійшли зі мною до сьогодні). Так, вони супер-бюджетні і у них не самий натуральний склад, але правда працюють. Кращої альтернативи цим кремам я поки що не знайшла).
  • Ще один флакон від "зеленої аптеки", який зі мною до цього дня - це дезодорант з тальком для ніг. Супер потрібна та дієва штука, особливо на літо, за дуже смішною ціною.

А у 2015-16 роках я побачила продукцію "Fresh Juice" і все як у тумані😂. Я думаю, що всі знають, що ароматний "Fresh Juice" виготовляє засоби для душу/ванни (піна, сіль, намистинки, гелі для душу, мило для рук) а також для догляду за тілом (батери, скраби, пілінги, олії і навіть гігієнічні помадки).

Крутість цього бренду в тому, що:

  • Дуже великий та різноманітний асортимент. Найсмачніші аромати на будь-який смак. За весь цей час мені здається, що я скуштувала всі аромати і можу сказати, що всі вони справді класні. З улюбленців виокремлю: марципан, папайю і грушу).
  • Гарна якість та величезний об `єм. За весь час, що я користуюся продукцією, у мене не було жодних алергічних реакцій. До того ж важливо відзначити, що незважаючи на яскравий колір текстур - продукти не фарбують ні тіло, ні ванну.
  • Ціна. Досить бюджетний бренд, продукція якого буде кожному по кишені)

Ельфа - це те що перевірено роками, те що я регулярно купую і купуватиму далі💙💛

Mareve - це бренд моєї душі з яким я познайомилася зовсім недавно, завдяки makeup club, але він вже встиг підкорити моє серце💔. На жаль про нього абсолютно немає інформації в інтернеті, крім того, що його продукція вироблена на замовлення makeup, компанією "Нютритив" (вона ж виробляє всім відомий Lapush).

Я думаю, що бренд зовсім молодий, але розвивається він досить активно, що в принципі не дивно, оскільки він заслуговує на увагу і здатний підкорювати жіночі серця).

  • Mareve спеціалізується на виробництві косметики для тіла (гелі для душу, мило, бомбочки для ванн, спреї, скраби, креми) та ароматах не тільки для тіла, але й для дому (аромадифузори, спреї, свічки).

Якщо говорити про догляд за тілом, то бренд має 2 основні аромати: "Rose wine" (рожеві баночки) та "Gold Champ" (жовтенькі).

Через тестування від makeup я спробувала практично всю продукти "Rose wine", детальні дописи:

https://club.makeup.com.ua/post/10549/

https://club.makeup.com.ua/post/9226/

Стосовно "Gold Champ", то поки був тільки скраб:

https://club.makeup.com.ua/post/15765/

Якщо порівнювати ці два аромати, то "Rose wine" мені ближчий і сподобався більше, він дуже ніжний, приємний, фруктово-ягідний). Але, це діло смаку, бо "Gold Champ" також приємний).

Аромати для дому від Mareve - то окрема любов🖤

  • Дуже стильний, лаконічний дизайн аромадифузорів та спреїв, які 100% стануть чудовою прикрасою будь-якого інтер'єру.
  • Не можу сказати, що вибір ароматів супер-великий, але він все ж таки є, причому на різний смак). Я не повторюватимуся, тому що вже писала докладні дописи:

https://club.makeup.com.ua/post/16107/

https://club.makeup.com.ua/post/14164/

Чому варто звернути увагу на Mareve:

  • Красиві флакони, текстури та аромати.
  • Якісний продукт та непоганий склад. Засоби для догляду за тілом добре очищають, зволожують, пом'якшують і звичайно не викликали ніяких алергічних реакцій.
  • Приємна ціна + до всього у бренду постійно якісь акції)

А ще у Mareve з'явилися пробники парфумів, на які я вже поклала око). Щиро бажаю цьому бренду успіху, він явно рухається у правильному напрямку).

*Приєднуюсь до пропозиції Оксани з приводу виготовлення подарункових наборів). Було б дуже круто😍

Я вже розповідала про цей чудовий бренд, коли був челенж "свідома краса", але з задоволенням повторюся).

Delamark - це наш український еко-бренд, який дуже піклується про навколишнє серидовище і не тільки на словах). Вони часто беруть участь у соціальних ініціативах, активно займаються благодійністю та мають закритий цикл виробництва).

Бренд з'явився на нашому ринку в 2008 році, що мене здивувало, адже я дізналася про нього лише 2 роки тому).

В основному, вони спеціалізуються на виробництві побутової хімії для дому, але також серед їхньої продукції можна знайти засоби для догляду за волоссям (шампуні, маски, кондиціонери) та тілом (гелі для душу, креми, гідрофільні олії та мило для інтимної гігієни).

Скажу відверто, що з косметики цього бренду у мене регулярно на поличці з'являється лише зволожуючий кондиціонер та мило для інтимної гігієни). Хоча давно б час поповнити цей список новими товарами.

Однак цей бренд у моєму топі не просто так). Я обожнюю їхню побутову хімію - вона неймовірно ароматна, безпечна і дуже ефективна. Саме тому я раджу звернути увагу на цей бренд).

Які переваги у DeLamark:

  • Всі флакончики бренду виконані з пластику, що переробляється.
  • Еко-продукція, отже, абсолютно натуральний склад.
  • Приємні, не дуже насичені аромати. Здебільшого – це трав'яні нотки.
  • Не скажу, що найбюджетніша вартість, але це компенсується безпекою, особливо якщо йдеться про побутову хімію.

Ще один бренд, який завжди є в моєму домі, яким я пишаюсь і щиро раджу!💙💛

  • Бренд "Bisheffect" або "Бішофіт Полтавський" - серед моїх знайомих ніхто не чув про цей бренд, а я натрапила на нього зовсім випадково). Це ще один бренд, який виготовляє натуральну продукцію з використанням хлористого магнію, який корисний для всього організму. Цей бренд має дуже круту сіль для ванн, яка дійсно розслаблює і знімає стрес). Також у них хороші лікувальні зубні пасти, щоправда, з дуже специфічним смаком). Ну і нарешті найцікавіший продукт, яким я користувалася від цього бренду - "магнієва олія", про яку докладно писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/11903/
  • Бренд "Ro Beauty" - це одеський бренд, який теж маловідомий, проте випускає дуже непогані продукти для догляду за тілом. Особливо хочу відзначити скраби для тіла, які за своєю текстурою нагадують Collistar, але коштують у рази дешевше. Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/4565/
  • Бренд Sane Scalp - це вже всім відомий бренд), продукцію якого я активно тестувала. У результаті можу сказати, що для обличчя мені нічого не підійшло. Але засоби для волосся "Scalp" в них дуже крутезні).
  • Mr.Scrubber - він би 100% увійшов до моїх топ-5). Скраббер теж має класні скраби та гелі для душу. Однак, мою велику любов він заслужив через свої милі подарункові набори. Обожнюю дарувати Mr.Scrubber, бо воно дуже ароматне та гарне).
  • Ще хочу відзначите Mermade з їхніми неймовірними антисептиками з ароматом банана, які рятували мої руки від пересушування та тріщин в перiод "корони", купувала їх коробками). Але на жаль, крім антисептиків більше нічого у бренду не тестувала, виправлятимусь). І Mayur, хною якого я користуюся кілька років, але тільки під час цього челенджу дізналася, що окрім хни бренд має ще купу цікавих продуктів).

Я дуже рада, що українські виробники косметики та й не тільки почали активно розвиватися, дарувати нам круті, дійсно якісні продукти. Рада, що про наші бренди знають далеко за межами країни. Хочу щоб все українське було неймовірним, успішним та надихаючим💙💛.

Дівчатка, вітаю з Днем Незалежності України! Бажаю нам якнайшвидшої перемоги та мирного неба💙💛.

Пишаюся тим, що я українка, пишаюся нашими людьми, пишаюся всім українським💙💛

Дякую за увагу!